Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero activeren SEAT

SEAT CONNECT activeren

Om SEAT CONNECT te kunnen gebruiken, heb je een SEAT ID nodig. Deze maak je gemakkelijk aan via de SEAT ID Portal. Met een SEAT ID heb jij toegang tot de digitale wereld van jouw SEAT. Download daarna de SEAT CONNECT app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw SEAT. Weten hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen? Lees dan de instructie en haal binnen enkele stappen jouw SEAT naar je smartphone.

hI5L5wI0LG4-HD

1. Download de SEAT CONNECT app

Download gratis de SEAT CONNECT app voor je smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de SEAT CONNECT app voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Apple

Download voor Apple

Scan de QR-code voor jouw smartphone.

Android

Download voor Android

Scan de QR-code voor jouw smartphone.

2. Maak je gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met je SEAT ID. Heb je nog geen SEAT ID aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

3. Voeg je SEAT toe

Voeg je SEAT toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer SEAT CONNECT

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. Let erop dat er voor het activeren twee autosleutels nodig zijn. Nu je SEAT CONNECT hebt geactiveerd til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

Meer informatie