Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero SEAT CONNECT infotainment

SEAT CONNECT - Online infotainment

De online diensten van SEAT CONNECT helpen je altijd zo gemakkelijk en snel mogelijk op je bestemming aan komt.

Ontdek de functies van SEAT CONNECT Online infotainment

Maak gebruik van de verschillende functies van SEAT CONNECT Online infotainment. Zo is je navigatie altijd up-to-dat doormiddel van de online kaartupdates en kan je vooraf vanaf de bank je reis plannen en de route naar het navigatiesysteem van je auto sturen.

Jouw toegang tot de digitale diensten van SEAT en de directe verbinding met jouw auto: met SEAT CONNECT is jouw SEAT er klaar voor. Na eenmalige activering kun je het eerste jaar gratis de functies van SEAT CONNECT Online infotainment gebruiken.

Kaartupdates

Geen gedoe meer met CD's of USB-sticks. De updates voor jouw navigatiesysteem gebeuren gewoon online. Je krijgt een melding van een update, die je direct of later kan uitvoeren. Wel zo makkelijk.

Navigatie

Lange reis voor de boeg? Plan het gewoon van tevoren via de app, en stuur de route zo naar het navigatiesysteem van je auto. Het systeem houdt onderweg in real-time rekening met files en ongelukken, zodat jij altijd zo snel en comfortabel mogelijk op je bestemming aankomt.

Hero activeren SEAT

Verbind met SEAT CONNECT

Parkeren

Rondrijden terwijl je op zoek bent naar een parkeerplaats is verleden tijd. Het navigatiesysteem geeft je een overzicht van de nabijgelegen parkeerplaatsen, inclusief de openingstijden, tarieven én het aantal vrije parkeerplekken. Een parkeerplaats gevonden waar je wilt parkeren? Dan kun je er direct naartoe navigeren.

Reisdoelen

Stel van tevoren jouw favoriete reisdoelen in, zodat je altijd snel daar naartoe kan navigeren. Ook kan je via het navigatiesysteem zoeken naar bijzondere reisdoelen, zoals bijvoorbeeld restaurants, café's of hotels. Je ziet dan bijvoorbeeld de beoordelingen en de contactinformatie. Favoriete reisdoelen kunnen worden opgeslagen.

Tanken

Via het navigatiesysteem of de app kun je heel makkelijk zien waar je in de buurt het goedkoopst kunt tanken, of zien welke brandstoffen worden verkocht. Navigeer er vervolgens gelijk heen.