Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero SEAT CONNECT Toegang

SEAT CONNECT - Toegang op afstand

Wat er ook moet gebeuren en wat je ook wilt checken, je kan het op afstand doen via jouw smartphone.

Ontdek de functies van SEAT CONNECT - Toegang op afstand

De digitale diensten van SEAT brengen connectiviteit op een hoger niveau: met jouw SEAT ID en de activering van 'SEAT CONNECT' kun je beschikken over nóg meer slimme diensten: met de SEAT CONNECT app kun jij jouw auto bedienen en meldingen ontvangen.

Wagenstatus

Via de app kun je heel gemakkelijk controleren of alles in orde is met jouw SEAT. Je kan bijvoorbeeld de resterende actieradius zien en checken of je moet tanken of laden, of de actuele kilometerstand bekijken.

Vergrendelen

Via de app kun je zien of je jouw SEAT wel op slot hebt gedaan. Ben je het vergeten? Dan kun je via de app gewoon eenvoudig de auto vergrendelen. Ook ontgrendelen kan eenvoudig op afstand.

Hero activeren SEAT

Verbind met SEAT CONNECT

Diefstal-waarschuwing

Jouw SEAT kan goed op zichzelf passen, dankzij Diefstalwaarschuwing. De diefstalwaarschuwing is een online alarmsysteem: wanneer jouw SEAT detecteert dat iemand probeert in te breken, of detecteert wanneer de auto onverwachts verplaatst wordt dankzij de hellingshoek-sensor, krijg jij een melding via de app. Je kan dan snel de politie waarschuwen en de kans op een inbraak of diefstal aanzienlijk verkleinen. Let op: jouw SEAT moet uitgerust zijn met een alarmsysteem om samen te kunnen werken met de diefstalwaarschuwing.

e-Manager

Start of stop eenvoudig het laden van de accu op afstand bij Plug-in Hybrides (PHEV) en volledig elektrische SEAT's. Daarnaast regel je gemakkelijk via de SEAT CONNECT app wanneer je SEAT opgeladen moet worden. Handig als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van daltarief voor je stroom en de accu op jouw vertrektijd 's ochtends vol moet zijn.

Klimatisering op afstand

Is het koud of juist heel warm buiten en vertrek je binnenkort met jouw SEAT? Stel alvast de temperatuur van het interieur in, zodat je weg kan rijden met de juiste temperatuur. Ook handig wanneer het vriest buiten, dan kunnen de ruiten alvast beginnen met ontdooien en hoef jij niet te krabben. Deze functie is alleen beschikbaar bij Plug-in Hybrides (PHEV) en volledig elektrische SEAT's.

Parkeerpositie

Ben je na een dag shoppen vergeten waar je jouw SEAT ook alweer hebt geparkeerd? Geen probleem. Via de app kun je eenvoudig zien waar jouw SEAT staat en kun je, wanneer dat nodig is, erheen navigeren. Sta je er dichtbij, maar zie je 'm nog steeds niet? Activeer dan de alarmlichten en eventueel de claxon om je te helpen..

Ventilatie op afstand

Warme zomerdag? Start op afstand alvast de ventilatie, zodat de eerste warmte uit het interieur is voordat je instapt. Deze functie is alleen beschikbaar bij de SEAT Leon en de SEAT Leon Sportstourer.