Ruitenservice Hero

SEAT Ruitenservice

Vakkundige reparatie bij schade

Een sterretje, een barst of een ingeslagen ruit? Voor alle soorten ruitschade kun je bij de Ruitenservice van jouw SEAT-dealer terecht. Maak snel een afspraak via onze werkplaatsplanner.

SEAT werkt samen met Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstel formule voor merkdealers. Pon Dealer kent jouw SEAT natuurlijk als geen ander. Daarom ben je via Dealerglass verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Dealerglass regelt voor jou afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo handig.

De voordelen van Dealerglass

  • Reparatie door de erkende SEAT dealer
  • Reparatie volgens fabriekspecificaties
  • Directe kalibratie van veiligheidssystemen
  • Wij regelen alles met je  verzekeraar of leasemaatschappij

Sterretje

Een sterretje in je ruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Laat daarom ruitschade altijd op tijd repareren. Via Dealerglass gebeurt dat gemakkelijk bij Pon Dealer. Tip: plak bij de vorming van een sterretje gelijk een beschermende sticker over het sterretje, zo voorkom je dat er vuil in komt en dat het sterretje meer schade veroorzaakt. Maak daarna meteen een afspraak.

Kapotte ruit

Is het sterretje toch een barst geworden? Of is er een ruit ingeslagen? Gelukkig kan je dan gewoon terecht bij Pon Dealer. Wij gebruiken altijd originele onderdelen en werken volgens fabrieksvoorschriften. Zo kun jij weer snel op weg zonder bang te zijn dat je SEAT niet meer veilig is.