SKODA Checks

Er zijn momenten dat je SKODA net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de SKODA Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw SKODA altijd in topconditie is.

SKODA_Wintercheck_Checks_afbeelding_2019.jpg

SKODA Wintercheck

Indien van toepassing

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de SKODA Wintercheck. Voor slechts € 20 controleren we je SKODA op 26 belangrijke punten. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis thermomok. Zo voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in. Plan nu je Wintercheck in bij Pon Dealer en geniet zorgeloos van het winterseizoen!

Plan je afspraak Bekijk de actie

Gratis_backpack_visual.jpg

SKODA Vakantiecheck

Indien van toepassing

Tijdens de SKODA Vakantiecheck wordt jouw SKODA gecheckt op o.a. het koel- en uitlaatsysteem, vloeistoffen, V-snaar, het remsysteem, de banden en het onderstel. Uiteraard controleren de specialisten van Pon Dealer ook de verlichting, ruiten en ruitenwissers, rubbers en de werking van de accu en de dynamo. Na het uitvoeren van de SKODA vankantiecheck weet je zeker dat jouw SKODA klaar is voor de vakantie.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2019. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SKODA_-_Onderhoudsprijzen_per_1_juli_2019.pdf 491.67 KB Download