SKODA Checks

Er zijn momenten dat je SKODA net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de SKODA Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw SKODA altijd in topconditie is.

SKODA Occasioncheck

Heb jij jouw SKODA occasion gekocht van een particulier of een dealerbedrijf buiten het officiële SKODA dealernetwerk? Of wil jij jouw SKODA particulier verkopen? Dan is de SKODA Occasioncheck voor jou! Voor maar € 59 wordt jouw SKODA gecontroleerd op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw SKODA. Ook worden de vloeistoffen gratis bijgevuld indien nodig en ontvang je een gratis 4-delige mattenset cadeau bij de SKODA Occasioncheck. Plan dus snel een afspraak!

Plan direct je afspraak Bekijk de actie

SKODA_Occasioncheck_-_Blok_afbeelding_1.jpg


SKODA_Zomercheck_-_Hoofdbeeld.jpg

SKODA Zomercheck

Indien van toepassing

Tijdens de SKODA Zomercheck wordt jouw SKODA voor slechts € 20 gecheckt op o.a. het koel- en uitlaatsysteem, vloeistoffen, V-snaar, het remsysteem, de banden en het onderstel. Uiteraard controleren de specialisten van Pon Dealer ook de verlichting, ruiten en ruitenwissers, rubbers en de werking van de accu en de dynamo. Na het uitvoeren van de SKODA Zomercheck weet je zeker dat jouw SKODA klaar is voor de vakantie.

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

SKODA_Wintercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

SKODA Wintercheck

Indien van toepassing

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de SKODA Wintercheck. Voor slechts € 20 controleren we je SKODA op 26 belangrijke punten. Bovendien krijg je bij een Wintercheck een gratis thermomok. Zo voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in. Plan nu je Wintercheck in bij Pon Dealer en geniet zorgeloos van het winterseizoen!

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SKODA_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 243.66 KB Download