SKODA Economy Service

SKODA Economy Service bij Pon Dealer is voordelig onderhoud voor SKODA modellen van 5 jaar oud en ouder!

Voordelig onderhoud voor jouw SKODA

Is jouw SKODA 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SKODA Economy Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SKODA.* Zo heb je de zekerheid van een officiele merkdealer maar dan voor een voordelige prijs. Naast 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw SKODA profiteer je met SKODA Economy Service ook van 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa en SKODA Originele Onderdelen.

Alle voordelen van SKODA Economy Service op een rij:

  • Altijd 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw SKODA van 5 jaar of ouder*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Gratis standaard pechulp in heel Europa**
  • Altijd gebruik van SKODA Originele Onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud en altijd gratis APK voor klanten van Pon Dealer
  • Gekwalificeerde SKODA monteurs
Plan nu een afspraak

SKODA_Economy_Service_bij_Pon_Dealer_-_BLOK_-_V1.jpg


*ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA's, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
Elke ŠKODA die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een ŠKODA dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis ŠKODA-pechhulp in binnen- en buitenland.