SKODA onderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Wanneer jij je SKODA bij ons laat onderhouden ben je altijd verzekerd van perfect onderhoud én dat altijd met behoudt van de originele fabrieksgarantie.


Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan hier je werkplaatsafspraak


GRATIS APK

I.c.m. met onderhoud is APK altijd gratis!

Wanneer je auto bij Pon Dealer in onderhoud is dan is de APK altijd gratis, ook al worden deze niet tegelijkertijd uitgevoerd. Ideaal toch?

Plan nu je afspraak

SKODA Economy Service

Is jouw SKODA 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met SKODA Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw SKODA.

Alles over Economy Service

Onderhoudskosten

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van SKODA onderhoudskosten.

Overzicht SKODA onderhoudsprijzen

Standaard 4 jaar reparatiegarantie

Bij SKODA krijgt je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële SKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Meer info

SKODA onderhoud

Houd je SKODA in topconditie met onderhoud bij een officiële SKODA dealer.

Bekijk onze vestigingen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_SKODA_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 243.66 KB Download