SKODA reparatie & onderdelen

Pon Dealer levert altijd originele onderdelen voor je SKODA. Daarnaast geven we altijd 4 jaar garantie op de onderdelen én de uitgevoerde werkzaamheden.

De accu

Een originele accu van SKODA zorgt in alle omstandigheden voor goede prestaties en hebben daarnaast een lange levensduur, zelfs in winterse weersomstandigheden. Alle originele SKODA accu's zijn over het algemeen onderhoudsvrij en hebben een hogere capaciteit in vergelijking met de concurrentie.

Remmen

In ieder van onze remblokken en -schijven hebben we gebruik gemaakt van de beste remvoeringsmaterialen en de beste productietechnologie. Daarnaast zijn alle SKODA remmen uitvoering getest, waardoor je op weg kunt met een veilig gevoel.


Reparatie nodig?

Iets kapot of aan vervanging toe? Pon Dealer levert altijd originele onderdelen.

Maak een afspraak

Plan hier je afspraak


Schokdempers

De schokdempers zijn van grote invloed op de rijprestaties, remweg, bandenslijtage en carrosserie- en chassisbelasting van jouw SKODA. De zorgvuldig ontworpen SKODA schokdempers zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor uitstekende rijprestaties en optimale grip in alle condities.

Filters

Het gebruik en een regelmatige vervanging van originele SKODA filters is een garantie voor een uitstekende werking, betrouwbaarheid en levensduur van de motor van jouw SKODA. Wist je dat het luchtfilter van jouw SKODA maar liefst 15 kg lucht per liter verbruikte brandstof filtert?

Carrosserieonderdelen

Met originele SKODA carrosserieonderdelen ben je verzekerd van een hogere carrosserieweerstand en corrosie werende coating, dan niet originele onderdelen. Daarnaast hebben originele SKODA carrosserieonderdelen een lange levensduur, zijn deze erg duurzaam en zorgt de nauwkeurige pasvorm voor een originele uitstraling van jouw SKODA.

Roetfilter

Het roetfilter speelt een belangrijke rol in een mileuvriendelijke werking van moderne dieselauto's. Het rookgasreinigingssysteem met roetfilter is zeer efficiënt en technisch zeer geavanceerd. Wanneer je het roetfilter van jouw SKODA moet worden vervangen, profiteer je van 4 jaar garantie op de reparatie en onderdelen wanneer je dit laat doen bij Pon Dealer.


Wil je meer weten?

Vragen over originele SKODA onderdelen? Onze service adviseurs kunnen je altijd antwoord geven.

Stel ons je vraag