Skoda zomeractie

Škoda Zomercheck

Voor slechts € 25,- onbezorgd de zomer tegemoet

Maak je Škoda klaar voor de zomer

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om je auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 25 de Škoda Zomercheck. Met deze check, controleren we je Škoda op 20 essentiële punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen bij. Zo, voorkom je vervelende verrassingen en kun je onbezorgd op pad.

Škoda Zomercheck voor slechts € 25,-

Bij Pon Dealer begrijpen we dat jouw auto een belangrijk onderdeel is van uw zomerplannen. Daarom bieden we een uitgebreide Zomercheck aan voor slechts € 25,- om ervoor te zorgen dat jouw Škoda veilig en betrouwbaar is. Onze ervaren monteurs controleren jouw auto op verschillende cruciale punten, waaronder de banden, remmen, verlichting, vloeistoffen en airconditioning. Ze zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jouw auto klaar is voor de uitdagingen van het zomerseizoen.

Airco service vanaf € 139*

Haal alles uit jouw airco en geniet van schone, frisse lucht. Met vakkundige Airco service voorkom je dat kleine storingen dure reparatie worden. Maak direct een afspraak. 

Skoda zomeractie 4

Plan nu je werkplaatsafspraak

Zorgeloos de zomer tegemoet. Plan nu je werkplaatsafspraak

Korting op zomerse accessoires

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om te genieten van zonnige dagen, verfrissende uitstapjes en leuke avonturen. Of je nu van plan bent om op roadtrips te gaan, naar het strand te gaan of gewoonweg van het mooie weer te genieten, het toevoegen van de juiste accessoires aan je auto kan je zomerervaring nog beter maken. En het goede nieuws is dat je in de zomer kunt profiteren van geweldige kortingen op zomerse auto accessoires! Profiteer van heel veel voordeel op dakkoffers, dakdragers en diverse andere zomerse accessoires. 

DISCLAIMER

*Voor auto's vanaf modeljaar 2017 geldt dat de kosten voor Airco service € 189 bedragen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen.
**De zomeractie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2023.