Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De nieuwe Skoda Kodiaq

De nieuwe Skoda Kodiaq

Nu ook als Plug-in-Hybride. Nu te bestellen.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.990

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.990

Ontdek de nieuwe Kodiaq

Škoda's grootste SUV is nu ruimer, comfortabeler, praktischer en veiliger dan ooit. Met zijn geüpdatete ontwerp, uitgebreide interieurconcept en geavanceerde aandrijftechnologieën verlegt de Kodiaq opnieuw de grenzen. Bovendien is hij verkrijgbaar als krachtige plug-in hybride en efficiënte mild-hybride. Ervaar hedendaags gemak met talloze verbonden mogelijkheden. De gloednieuwe Kodiaq komt in het voorjaar van 2024 bij de dealer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van prijzen en beschikbaarheid.

Verkrijgbaar als vijf- en zevenzitter

De nieuwe Kodiaq is verkrijgbaar als vijf- en zevenzitter. De 7-zitter biedt 1,5 cm extra hoofdruimte in vergelijking met zijn voorganger. Achter de derde zitrij van de zevenzitter bevindt zich een bagageruimte met een inhoud van 340 liter. Door de derde rij neer te klappen, stijgt dit volume tot 2.035 liter. Een ideale extra ruimte voor een groot gezin of wanneer je op zaterdag eropuit gaat met vrienden.

Interieur van de nieuwe Kodiaq

Ervaar een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand infotainmentdisplay van maar liefst 12,9 inch. De bediening van de DSG-transmissie is verplaatst naar de stuurkolom, waardoor de ruim opgezette middenconsole nu extra opbergruimte biedt. Daarnaast zorgen de aanpasbare Škoda Smart Dials voor een vereenvoudigde bediening. Elke draai-drukknop geeft intuïtieve toegang tot verschillende voertuigfuncties, terwijl een digitaal display op elk moment een snel en uitgebreid overzicht biedt. 

Plug-in hybride

De Škoda Kodiaq in de plug-in hybride uitvoering combineert een 1.5 TSI verbrandingsmotor met een elektrische motor. Met een systeemvermogen van 150 kW (204 pk) en een elektrisch rijbereik van meer dan 100 kilometer* biedt deze variant een balans tussen krachtige prestaties en een efficiënt benzineverbruik. De hoogspanningsbatterij, met een capaciteit van 25,7 kWh, kan gemakkelijk worden opgeladen via diverse opties, zoals een stopcontact, een laadpaal, een wallbox of een snellaadstation.

Ontdek de Nieuwe Kodiaq

Handige Features 

Kleine handigheden aan de Kodiaq die het leven net wat makkelijker maken.

  • Paraplu in de voorportier
  • Portier stootbeveiliging, automatisch uitklappende stootbeveiliging van de portieren bij het uitstappen
  • Uitklapbaar ophanghaakje in het bagageruim
  • Het afdichtklepje van de ruitenwisservloeistof dient tegelijkertijd ook als bijvultrechter 

Ontdek de uitvoeringen van de nieuwe Kodiaq

Infotainment van de nieuwe Kodiaq

De nieuwste Kodiaq is uitgerust met een standaard Virtual Cockpit (10,25 inch) en een centraal geplaatst 10 inch touch display (optioneel verkrijgbaar in 13 inch - afbeelding links). De innovatieve standaard Smart Dials met kleurendisplay zijn draai-drukknoppen waarmee de bestuurder diverse functies kan regelen, zoals geluidsvolume, ventilatie, airconditioning, driving mode en navigatiekaartzoom.

Nóg meer ruimte

Met een totale lengte van 4.758 millimeter overtreft de nieuwe Kodiaq zijn voorganger met een indrukwekkende marge van 61 millimeter. In de zevenzitsvariant kunnen passagiers op de derde zitrij nu genieten van een extra 15 millimeter hoofdruimte, wat zich vertaalt naar een totaal van 920 millimeter. De bagageruimte blijft royaal bemeten, variërend van 340 tot 845 liter voor de zevenzitter en 910 liter voor de vijfzitter; een toename van maar liefst 75 liter in vergelijking met de vorige generatie Kodiaq.

Veiligheid en connectiviteit 

Voor de tweede generatie van het model heeft Škoda het veiligheidsniveau van de Kodiaq aanzienlijk verbeterd en verschillende assistentiesystemen verder geoptimaliseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Emergency Assist en Traffic Jam Assist. De gloednieuwe Remote Parking Assist, die volgend jaar wordt geïntroduceerd, maakt voor het eerst parkeren op afstand mogelijk via een app. Daarnaast zijn er maar liefst negen airbags aanwezig om de inzittenden te beschermen, waardoor optimale passieve veiligheid wordt gegarandeerd.

Blijf op de hoogte: De Nieuwe Škoda Kodiaq

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.