Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De Vernieuwde Kamiq -2

De Vernieuwde Kamiq

Onze stedelijke SUV

Prijzen

Kopen vanaf

€ 28.490

Private lease vanaf

€ 389*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 28.490

Private lease vanaf

€ 389

Inruilpremie

€ 2.000

Voor actieve Zaterdagfamilies

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waarin alle sporttassen van jouw weekendgezin passen. Het combineert de klassieke voordelen van een SUV – een verhoogde zitpositie en uitstekend zicht - met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Het zit boordevol moderne assistentie- en infotainmentsystemen en biedt talloze slimme functies die het leven gemakkelijker maken. Standaard is het model uitgerust met functies zoals airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist. Ontdek de Kamiq en pas hem aan naar jouw persoonlijke voorkeuren.

De Vernieuwde Kamiq

Onbezorgd op pad

Geniet van een zorgeloze reis met de nieuwste technologieën. De Vernieuwde Kamiq wordt standaard geleverd met praktische veiligheidssystemen, waaronder Lane Assist en Front Assist.

Compact formaat

Parkeren wordt eenvoudig. Dankzij zijn compacte afmetingen is het inparkeren bij bijvoorbeeld uitwedstrijden een fluitje van een cent.

Een typische SUV

De Vernieuwde Kamiq is een typische SUV. Hoge zit, optimaal zicht. Een perfecte combinatie van de looks en voordelen van een SUV met de rijeigenschappen van een sportieve coupé.

Praktisch en ruim

De Kamiq is praktisch binnen de stad maar ook verbazingwekkend ruim. Ideaal voor buiten de stad. Met een bagageruimte tot wel 1.395 liter, biedt het voldoende ruimte voor alle sporttassen van jouw Zaterdagfamilie.

De Vernieuwde Kamiq -1

Welke Vernieuwde Kamiq past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Vernieuwde Kamiq

Bagageruimte en Comfort

Achterin biedt de Kamiq ruim voldoende hoofd- en beenruimte. De bagageruimte is met 400 liter (1.395 liter met neergeklapte achterbank) ook bijzonder ruim voor een compacte SUV.

Bekijk de Vernieuwde Kamiq bij Pon Dealer!

De Vernieuwde Skoda Kamiq staat nu bij ons in de showroom. Kom hem bekijken en ervaren bij Pon Dealer? We kijken uit naar je komst. 

Wil jij de Vernieuwde Kamiq zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Kamiq en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.