Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Škoda Octavia - hero

De vernieuwde Octavia (Combi)

Nu te bestellen

Dit is de vernieuwde Octavia

Met een herziene grille en LED-koplampunits straalt de geüpdatete Octavia scherpte en moderniteit uit. De vernieuwde bumpers aan de voor- en achterkant vallen direct op. Achteraan is het modelnaam volgens de nieuwe Škoda-huisstijl weergegeven. Zoals zijn voorgangers biedt de vernieuwde Octavia opvallend veel ruimte en praktisch gebruiksgemak, zowel voor zakelijk als privégebruik.

Meeste ruimte in zijn klasse

Met een laadruimte tot 1.700 liter is de Octavia Combi de ruimste in zijn klasse. Ideaal natuurlijk, als je op pad gaat.

Genoeg trekkracht

Caravan, aanhanger of paardentrailer? De Octavia heeft een trekgewicht tot liefst 1.500 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Standaard rijk uitgerust

Onbezorgd onderweg. Standaard is de Octavia rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen!

Uitgebreid motorenaanbod 

Schoner en zuiniger dan ooit. iV, e-TEC en G-TEC. Ingewikkelde termen, maar zuinige motoren. De Octavia was zelfs nog nooit zo zuinig.

De vernieuwde Octavia

Niks missen?

Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier! Wij houden je op de hoogte van al het nieuws omtrent de vernieuwde Octavia.

Blijf op de hoogte: Vernieuwde Octavia (Combi)

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Octavia en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.