Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Skoda Scala

De Vernieuwde Scala

Nu standaard rijk uitgerust

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.490

Private lease vanaf

€ 399*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.490

Private lease vanaf

€ 399

Inruilpremie

€ 2.000

Op pad met de Vernieuwde Scala

Voor actieve gezinnen die hun zaterdagen vol energie willen beleven, is de Scala de perfecte compacte hatchback. Met zijn moderne design straalt hij kracht uit en biedt hij de ideale mix van wendbaarheid en binnenruimte. Met een laadruimte van maar liefst 1.410 liter is de Scala uniek in zijn klasse. Bovendien zit hij boordevol handige functies, zoals Cruise Control, Lane Assist, LED-dagrijverlichting, airconditioning en nog veel meer. Ontdek zelf de Scala en ervaar het plezier van elke zaterdag.

Vernieuwde Scala - 1

Ruimste in zijn klasse

Met zijn indrukwekkende bagageruimte van 1.410 liter, biedt de Scala bijzonder veel ruimte binnen zijn klasse. Super handig wanneer je veel bagage of sportartikelen moet meenemen.

Snel, wendbaar en sportief

Snel en behendig, met een sportieve rijervaring. De Scala accelereert naar 100 kilometer per uur in slechts 8.2 seconden en biedt een uitstekende wegligging.

Ontdek de Scala met de nieuwste technologieën

Veiligheid voorop tijdens elke rit. De nieuwste technologieën zijn standaard aanwezig in de Scala, inclusief praktische veiligheidssystemen zoals Lane Assist en Front Assist.

Ontdek de details van de Vernieuwde Scala
 

De Vernieuwde Scala

Welke Škoda Scala past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Vernieuwde Scala
 

Slimmigheden van de Vernieuwde Scala

  • Adaptive Cruise control 
  • Lane Assist 
  • Multimediasysteem Amundsen
  • Park Assist
  • Park Distance Control
  • Virtual Cockpit

De Kofferbak van de Vernieuwde Scala

De kofferbak van de Škoda Scala is indrukwekkend ruim, met een volume van 467 liter. Wanneer je de achterbank neerklapt (vergeet niet eerst de milkshakes uit de armsteun te halen), wordt de beschikbare ruimte zelfs 1.410 liter. Dit overtreft de bagageruimte van directe concurrenten zoals de Ford Focus, de Opel Astra en zelfs de Volkswagen Golf. De nieuwe Scala steekt daar zeker met kop en schouders bovenuit.

Bekijk de Škoda Scala bij Pon Dealer!

De Vernieuwde Scala staat nu bij ons in de showroom. Kom je hem bekijken bij Pon Dealer? De koffie staat klaar. 

Wil jij de Škoda Scala zelf ervaren? Plan dan nu een proefrit.

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Scala en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.