ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

De SKODA ENYAQ COUPÉ iV

Maak kennis met de nieuwe SKODA ENYAQ COUPÉ iV. De elegant gelijnde nieuweling wordt ook direct leverbaar als sportieve RS-uitvoering. Met een Cw-waarde van 0,234 is de SKODA ENYAQ COUPÉ iV nog gestroomlijnder dan de ENYAQ iV SUV. Mede hierdoor is een maximale actieradius van 545 km* mogelijk. Daarbij smelten stijl en gebruiksgemak samen. Er is alle ruimte voor vijf personen en de bagageruimte heeft een inhoud van 570 liter. Er is keuze uit twee accupakketten, vier vermogensvarianten (van 132 kW tot 220 kW voor de RS) en achter- en vierwielaandrijving. Met de Design Selections is de uitrusting eenvoudig naar eigen wens samen te stellen.

Net als de ENYAQ iV heeft de SKODA ENYAQ COUPÉ iV een digitaal interieur. Elke uitvoering beschikt bijvoorbeeld over de Digital Cockpit (5,3 inch) en een groot (13 inch) centraal geplaatst infotainment touchscreen. Dit is te bedienen met touch-sliders, bewegingen of via Laura, de digitale stemassistent. Dankzij Wireless SmartLink zijn Android- en Apple telefoons draadloos te koppelen. Door de ingebouwde e-SIM is een ENYAQ COUPÉ iV altijd online. Daarmee is er toegang tot ŠKODA Connect online diensten en zijn over the air-updates mogelijk. Een head-up display dat gebruikmaakt van augmented reality is optioneel.

Ook is de SKODA ENYAQ COUPÉ  iV er met geavanceerde assistentiesystemen die het rijden relaxter, comfortabeler en makkelijker maken. Zo is er Travel Assist 2.5. Hierin komen de adaptieve cruise control, Adaptive Lane Assist, file-assistent en Emergency Assist samen. Door dit slimme samenspel houdt de ENYAQ COUPÉ automatisch afstand tot voorliggers en blijft hij keurig tussen wegmarkeringen. Ook automatische (nood)stops zijn mogelijk. Door vooruit te ‘kijken’ kan Front Assist waarschuwen voor mogelijke aanrijdingen met andere voertuigen, fietsers, voetgangers en stilstaande objecten. Exit Warning waarschuwt bij geopende deuren voor achteropkomend verkeer en met Park Assist kan de SKODA ENYAQ COUPÉ iV parkeermanoeuvres automatisch uitvoeren.

De SKODA ENYAQ COUPÉ iV. Onze elektrische Coupé SUV.

ŠKODA’s elektrische ENYAQ COUPÉ iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Een actieradius tot maximaal 545* km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. De ENYAQ iV komt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u.

Verrassend ruim

De ENYAQ COUPÉ iV heeft een prachtige aflopende daklijn en die gaat zeker niet ten koste van de passagiers. De hoofdruimte van de COUPÉ achterin is exact even ruim als die van de ENYAQ iV. Dit dankzij het enorme glazen dak. Ook met je bagage hoef je niet te proppen. De ENYAQ COUPÉ iV heeft met 570 liter bagageruimte slechts 15 liter minder dan de ENYAQ iV.

Head-up display

Het augmented reality head-up display is een innovatieve en uitermate veilige manier om bestuurders van alle noodzakelijke informatie te voorzien. Ritinformatie, zoals snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control, wordt direct op de weg vóór de auto getoond. Head-up display is optioneel beschikbaar.

Phone Box

De Phone Box is een opbergvak voor mobiele telefoons in de middenconsole waarmee je ook mobiel kunt bellen als het signaal zwak is. Met de Phone Box kun je ook jouw smartphone draadloos opladen.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SKODA ENYAQ COUPÉ iV is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SKODA ENYAQ COUPÉ iV het beste bij jou past.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.