Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Epiq - exterieur

Škoda Epiq

Studiemodel. De volledig elektrische stads-SUV

Een ruim interieur, verpakt in compacte afmetingen

Ontdek het nieuwe digitale concept van Škoda, dat alle belangrijke eigenschappen en functies van de toekomstige productieauto belicht. Met een lengte van slechts 4,10 meter biedt de Škoda Epiq voldoende ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van maar liefst 490 liter. Met een startprijs van ongeveer € 25.000 is dit de perfecte keuze voor wie elektrisch wil gaan rijden. De Epiq heeft een krachtig en modern ontwerp, geïnspireerd op de nieuwe Modern Solid-designtaal, en een indrukwekkend rijbereik van meer dan 400 kilometer op elektriciteit. Perfect voor wie wil overstappen op elektrisch rijden.

Ontdek de eerste beelden

Blijf op de hoogte: Škoda Epiq

Veelgestelde vragen over de Skoda Epiq

Waarom de naam 'Epiq'?

De naam ‘Epiq’ past perfect in de namenstrategie van Škoda’s volledig elektrische SUV-modellen: de E aan het begin staat voor een batterij-elektrisch Škoda-model, terwijl de Q aan het einde hem identificeert als lid van de SUV-familie. Epiq is afgeleid van het oud-Griekse woord ‘epos’, dat staat voor ‘woord’ of ‘vers’, maar ook voor ‘verhaal’ of ‘gedicht’. De naam roept positieve associaties op, zoals geweldig, buitengewoon en opmerkelijk. Met zijn slimme kenmerken en veelzijdigheid wil de Škoda Epiq voldoen aan de behoeften van zowel gezins- als lifestylegerichte bestuurders.

Wat zijn de afmetingen, prijs en elektrische range van de Epiq?

De Škoda Epiq heeft een lengte van 4,10 meter en biedt daarmee voldoende ruimte voor vijf passagiers. Ook heeft de Epiq een ruime bagageruimte van maximaal 490 liter. Met een instapprijs vanaf ongeveer € 25.000 is dit de ideale keuze voor klanten die voor het eerst overstappen naar een elektrische auto. Ontworpen met de krachtige nieuwe Modern Solid-designtaal, belooft de Epiq een indrukwekkend elektrisch rijbereik van meer dan 400 kilometer.

Wanneer wordt de Epiq onthuld?

De onthulling van de productie Epiq staat gepland in 2025.