Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media 8

Škoda Fabia

Ruime maar compacte hatchback

Prijzen

Kopen vanaf

€ 23.490

Private lease vanaf

€ 389*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 23.490

Private lease vanaf

€ 389

Inruilpremie

€ 2.000

Voor muzikale Zaterdagfamilies

De nieuwe Fabia is een compacte hatchback met alles wat je nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth. Ideaal voor Zaterdagfamilies die onderweg graag meezingen met de hits van het moment! De Fabia heeft een strak design en een krachtige uitstraling. Dit wordt extra benadrukt door het front met LED-dagrijverlichting. Daarnaast beschikt de Fabia standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en assistentiesystemen die jouw zaterdag verrassend makkelijk maken.

Skoda Fabia Hero 5

Goed of fout meezingen? 

De Fabia beschikt optioneel over DAB+, navigatie en bluetooth audio verbinding. Ideaal voor Zaterdagfamilies die onderweg graag, goed of fout, meezingen met hun playlist.

Krachtige uitstraling 

Het front met de LED dagrijverlichting geeft de Fabia een krachtige en strakke uitstraling.

Goed voor de portemonnee

Met de zuinige motor van de Fabia bespaar je niet alleen op uitstoot, maar ook in je eigen portemonnee.

Parkeren is een eitje

Met zijn compacte afmetingen is (in)parkeren met de Fabia een eitje. Zowel in de stad, als op de parkeerplaats van jouw sportvereniging.

Dit zijn de highlights van de Fabia
 

Skoda Fabia Hero 9

Welke Škoda Fabia past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Fabia
 

Skoda Fabia Slider 7

Ervaar de Fabia zelf

De Škoda Fabia in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media

Navigatiesysteem

In het compleet nieuwe interieur is het zwevende centrale touchdisplay dé blikvanger. Via dit scherm zijn infotainmentfuncties eenvoudig te bedienen. 

Skoda Fabia Hero 9

Ruimer en slimmer

De Škoda Fabia heeft een kofferruimte van maar liefst 380 liter. Met neergeklapte achterbank kun je zelfs tot 1.190 liter aan spullen kwijt. Daarmee is de Fabia de ruimste in zijn klasse.

De voordelen van rijden met de Škoda Fabia

  • Adaptive Cruise Control 
  • Front Assist
  • Smart Light Assistant
  • Park Assist

Bekijk de Škoda Fabia bij Pon Dealer!

Het front met de LED dagrijverlichting geeft de Fabia een krachtige en strakke uitstraling. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Fabia rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Fabia te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Fabia zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Fabia en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.