ŠKODA Fabia

De nieuwe SKODA Fabia

Vier jaar na de lancering van de derde generatie SKODA Fabia krijgt dit succesvolle compacte model een een uitgebreide update. De vernieuwde SKODA Fabia is te herkennen aan zijn aangescherpte uiterlijk, het gewijzigde interieur en zijn nieuwe lichtmetalen velgen. Wat betreft het uiterlijk valt de vernieuwde Fabia te herkennen aan zijn gewijzigde grille, bumpers en lichtunits. LED-dagrijverlichting is standaard en voor het eerst zijn nu ook volledige LED-koplampen en -achterlichten te bestellen. Een primeur is er in de vorm van 18 inch lichtmetalen velgen, die alleen voor de hatchback beschikbaar zijn. Het velgenaanbod loopt hiermee uiteen van 15 tot en met 18 inch. Voor de carrosserie is er keuze uit vijftien verschillende kleuren. Bovendien is het mogelijk om het dak, de A-stijlen, buitenspiegels en de optionele 16 inch Antia-velgen in een contrasterende zwarte kleur te krijgen.

Op het gebied van infotainment is er voor de vernieuwde SKODA Fabia de keuze uit vier systemen: Blues, Swing, Swing Plus en Amundsen. Die laatste drie worden bediend via een 6,5 inch touchscreen. Mobiele telefoons kunnen zowel via Bluetooth als via USB worden aangesloten. De Swing Plus- en Amundsen-systemen ondersteunen ook SmartLink+ (Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink en SmartGate). Daarbij biedt de Amundsen-uitvoering een tweede Bluetooth-interface en een wifi-hotspot. Optioneel kan het systeem worden aangestuurd met stemcommando’s. Via Infotainment Online ontvangt het Amundsen-systeem in real time informatie over het weer, de verkeerssituatie, beschikbare parkeerplekken en brandstofprijzen.

SKODA heeft het aantal veiligheidssystemen op de vernieuwde SKODA Fabia enorm uitgebreid. Naast ABS en ESC stabiliteitscontrole, een controlesysteem voor de bandenspanning en Multi-Collision Brake kan de FABIA ook worden voorzien van onder meer Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert, Front Assist met City Emergency Brake, Driver Alert, Auto Light Assist en Adaptive Cruise Control. Zes airbags beschermen de inzittenden bij een botsing. In de standaard Isofix-bevestigingen kunnen veilig twee kinderzitjes worden gemonteerd.

De vernieuwde SKODA Fabia. Fris design en Simply Clever features.

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de nieuwe SKODA Fabia. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de Fabia nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Aantrekkelijk en elegant ontwerp

De vernieuwde SKODA Fabia maakt indruk met zijn volwassen ontwerp en zijn verbeterde platform dat de toon zet. De opnieuw ontworpen grille volgt harmonieus de sierlijke LED-koplampen. Het complete lijnenspel maakt van de vernieuwde SKODA Fabia een auto met karakter.

Infotainmentsysteem

Een 6,5 inch display maakt bij de vernieuwde SKODA Fabia deel uit van de uitrusting van het infotainmentsysteem Swing. In combinatie met het Amundsen-navigatiesysteem biedt de SKODA Fabia nu ook online verkeersinformatie, met realtime waarschuwingen voor verkeersopstoppingen. De innovatieve SmartLink + -technologie ondersteunt Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM en SmartGate.

Alle ruimte

De vernieuwde SKODA Fabia biedt voldoende ruimte voor passagiers en al hun bagage. Het interieur is aangenaam ruim en ziet er nog groter uit dankzij het optionele panaromadak. Bekijk het zelf en laat je overtuigen.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SKODA Fabia is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SKODA Fabia het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 4

ŠKODA Fabia

1.0 TSI Business Edition

 • Benzine
 • 2020
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 20.725

€ 19.950

BTW verrekenbaar

ŠKODA Fabia

1.0 TSI Business Edition

 • Benzine
 • 2020
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 21.100

€ 20.450

BTW verrekenbaar

ŠKODA Fabia

1.0 TSI Business Edition

 • Benzine
 • 2020
 • Handgeschakeld
 • 10 km
€ 21.100

€ 19.950

BTW verrekenbaar

Occasions 1

ŠKODA Fabia

1.0 TSI Business Edition

 • Benzine
 • 02/2020
 • Handgeschakeld
 • 23.462 km

€ 17.440

BTW verrekenbaar