Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA KAROQ - Hero 4

Škoda Karoq

Onze avontuurlijke SUV is vernieuwd

Prijzen

Kopen vanaf

€ 36.990

Private lease vanaf

€ 579*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 36.990

Private lease vanaf

€ 579

Inruilpremie

€ 2.000

Voor avontuurlijke Zaterdagfamilies

Is jouw Zaterdagfamilie ook zo avontuurlijk ingesteld? De Škoda Karoq gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn rij-assistenten en features brengt de Karoq jouw Zaterdagfamilie op ieder terrein veilig thuis. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV.

SKODA KAROQ - Hero 2

Avontuurlijk én praktisch

De sportieveling van onze SUV-familie kan wel tegen een stootje en is ook heel praktisch. Zo biedt hij standaard een bagageruimte tot liefst 1.630 liter (met VarioFlex achterstoelen zelfs 1.810 liter). Ideaal toch, als je eropuit gaat met jouw Zaterdagfamilie?

Hoge zit, optimaal zicht

Een perfecte combinatie van de looks en voordelen van een SUV met de rijeigenschappen van een sportieve coupé.

Onbezorgd op pad

Standaard is de Karoq rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen.

Caravan, aanhanger of paardentrailer?

De vernieuwde Karoq heeft een trekgewicht tot liefst 1.500 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Dit zijn de highlights van de Karoq
 

SKODA KAROQ - Hero 1

Welke Škoda Karoq past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Karoq

SKODA KAROQ - Hero 3

Ervaar de Karoq zelf

De Škoda Karoq in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA KAROQ - Content 5

Emergency Assist

Emergency Assist verkleint het gevaar voor een ongeval wanneer de bestuurder plotseling onwel wordt, door bijvoorbeeld de auto veilig tot stilstand te brengen en de alarmlichten in te schakelen.

SKODA KAROQ - Content 6

Adaptive Lane Assist

Het systeem houdt de auto in het midden van de juiste rijstrook en waarschuwt zo nodig de bestuurder. Het kan ook de controle over de auto overnemen in het geval van rijstrookveranderingen bij wegwerkzaamheden.

SKODA KODIAQ - Content 6

Front Assist

Front Assist maakt gebruik van een radarsensor in de grille en houdt de afstand tot de voorligger in de gaten. Zo nodig voert het systeem automatisch een remingreep uit. Het systeem omvat eveneens Predictive Pedestrian Protection, die de bestuurder met een akoestisch/optisch signaal en een korte remschok waarschuwt.

Bekijk de Škoda Karoq bij Pon Dealer!

De Škoda Karoq maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Karoq rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Karoq te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Karoq zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Karoq en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

** Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.