Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA KODIAQ - content 14

Škoda Kodiaq

Onze grote SUV met plek voor zeven

Prijzen

Kopen vanaf

€ 48.890

Private lease vanaf

€ 799*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 48.890

Private lease vanaf

€ 799

Inruilpremie

€ 2.000

De Škoda Kodiaq, voor grote Zaterdagfamilies

De vernieuwde Škoda Kodiaq is sterker en blinkt nog meer uit in alle opzichten. De Kodiaq heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. Je kunt dus gegarandeerd met je hele Zaterdagfamilie op pad. Ook met zijn uitgebreide standaarduitrusting zal de Kodiaq je niet teleurstellen. Zo is hij standaard voorzien van navigatie, cruise control en automatische airconditioning.

SKODA KODIAQ - content 13

Groot, groter, grootst

Laat je de achterste zitrij naar beneden? dan heeft de Škoda Kodiaq een laadruimte van 720 liter. Klap je ook de achterbank naar beneden, dan wordt dat zelfs 2.065 liter. De achterbank is achttien centimeter te verschuiven en zo kun je kiezen voor maximale beenruimte of maximale bagageruimte.

Standaard rijk uitgerust

Onbezorgd onderweg. Standaard is de Kodiaq rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen!

Meer dan genoeg trekkracht

Caravan, aanhanger of paardentrailer? De Kodiaq heeft een trekgewicht tot liefst 1.800 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Dit zijn de highlights van de Kodiaq
 

SKODA KODIAQ - content 12

Welke Škoda Kodiaq past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Kodiaq

SKODA KODIAQ - content 11

Ervaar de Kodiaq zelf

De Škoda Kodiaq in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA KODIAQ - Content 6

Front Assist

Om aanrijdingen te voorkomen, houdt Škoda Front Assist continu een oogje in het zeil. De slimme rijassistent kan de auto zelfstandig tot stilstand brengen. Front Assist zit standaard op de Kodiaq. 

SKODA KODIAQ - Content 5

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger. 

SKODA KODIAQ - Content 4

Traffic Jam Assist

Laat de Kodiaq in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch. 

Bekijk de Škoda Kodiaq bij Pon Dealer!

Je weet natuurlijk pas echt hoe de Škoda Kodiaq rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Kom hem bekijken en ervaren bij Pon Dealer.  

Direct een Škoda Kodiaq rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Kodiaq te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Kodiaq zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Kodiaq en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.