ŠKODA Kodiaq

De SKODA Kodiaq

De SKODA Kodiaq is SKODA's eerste grote SUV en is de voorbode van een omvangrijk SUV-offensief van het merk. Ruimte is één van de sterke eigenschappen van de Kodiaq, wat zich vertaalt in een ruim opgezet interieur met optioneel plaats voor zeven personen. De bagageruimte is de grootste in deze klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. Dit kan oplopen tot 2.065 liter wanneer de achterbank is neergeklapt.

Met zijn innovatieve connectiviteitsopties staat de SKODA Kodiaq aan de top in zijn segment. De infotainmentelementen zijn gebaseerd op de tweede-generatie van de Modulaire Infotainment Matrix van de Volkswagen Group en bieden tal van functies en interfaces, en vertrouwen op capacitieve touchscreens. De high-end Columbus- en Amundsen-systemen voorzien ook in een Wifi hotspot. Optioneel is er een LTE-module voor het Columbus-systeem, voor een snelle internetverbinding voor mobiele apparaten.

De SKODA Kodiaq. Stoere alleskunner.

Hij dankt niet alleen zijn naam aan de Kodiakbeer; in alle opzichten is de SKODA Kodiaq een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden. SUV-getrouw geeft hij je bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

Ongekende mogelijkheden

De SKODA Kodiaq heeft vele handige toevoegingen en innovaties waardoor je auto niet alleen helemaal op jouw wensen aangepast is, maar ook een stuk veiliger. Ontdek daarnaast de aanvullende opties en maak daarmee je auto zo compleet als jij maar wilt!

DSG-automaat en vierwielaandrijving

Qua aandrijflijn biedt de KODIAQ uiteenlopende opties. De optionele 7-traps DSG-automaat en vierwielaandrijving zijn enkele van de mogelijkheden.

Inparkeren was nog nooit zo eenvoudig

Ondanks zijn lengte is parkeren met de SKODA Kodiaq zo gepiept. Camera’s rondom bieden je een 360 graden zicht op wat er om je heen gebeurt.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SKODA Kodiaq is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SKODA Kodiaq het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.