ŠKODA nieuwe OCTAVIA COMBI

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI is langer en breder dan zijn voorganger en biedt nog meer ruimte voor inzittenden en bagage. Het nieuwe design geeft de SKODA OCTAVIA COMBI een moderne uitstraling en het geheel nieuwe interieur is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van nog meer Simply Clever features. Daarnaast staat de nieuwe OCTAVIA COMBI bol van de innovatieve assistentie- en connectiviteitssystemen.

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI kenmerkt zich door een scherp gelijnd front met opvallende koplampen. Het nieuwe design van de OCTAVIA COMBI geeft niet alleen moderne looks, maar dragen ook bij aan de aerodynamica. Het is één van de auto’s met de laagste luchtweerstand ter wereld en dat is gunstig voor het brandstofverbruik en de CO2-emissies. De scherp gesneden voor- en achterlichten zijn uitgerust met moderne LED-technologie. Met de optionele full-LED Matrix koplampen kan continu met ‘groot licht’ worden gereden, zonder tegenliggers te verblinden.

Dankzij een volledig nieuw interieurontwerp is de vierde generatie van de SKODA OCTAVIA COMBI nog ruimer geworden. De achterpassagiers hebben nog meer knieruimte en de grootste bagageruimte in het segment is verder gegroeid naar 640 liter voor de COMBI en 600 liter voor de hatchback. Het nieuwe tweespaaks stuurwiel is afgewerkt met chroom en met de multifunctionele variant kunnen 14 verschillende functies worden bediend via druk- en scrollknoppen. Het ontwerp van het dashboard is geïnspireerd op de vormgeving van de nieuwe grille en bevat een vrijstaand centraal beeldscherm.

De vierde generatie van de SKODA OCTAVIA COMBI is leverbaar met een groot aantal nieuwe assistentiesystemen. Collision Avoidance Assist ondersteunt met stuuringrepen voor het voorkomen van ongevallen; Exit Warning waarschuwt voor langskomend verkeer wanneer de bestuurder wil uitstappen. Hands-on-Detect houdt nauwkeurig in de gaten of de bestuurder de handen op het stuur houdt en Emergency Assist kan de auto zelfstandig tot stilstand brengen wanneer de bestuurder daartoe niet meer in staat is.

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI bevat nog meer slimme en handige features. Zo is hij nu ook leverbaar met het Slaap Pakket dat bestaat uit extra comfortabele hoofdsteunen op de achterbank en zachte dekentjes. Een ware klassieker van SKODA is de in het voorportier geïntegreerde parapluhouder. In de nieuwe OCTAVIA COMBI is er naast de paraplu nu ook ruimte voor een borstel. Andere nieuwe features zijn de handige, automatisch inrollende afdekhoes van de COMBI en de liefst vijf verschillende USB-C-aansluitingen; twee voorin, twee achterin en één in de dakconsole.

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI. Grote stap in design en technologie.

Het nieuwe ontwerp van de SKODA OCTAVIA COMBI heeft nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI leverbaar wordt met een head-up display, dat informatie projecteert op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI leverbaar met twee 10 inch schermen.

Aerodynamisch ontwerp

Met zijn scherpe lijnen, is de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI één van de meest aerodynamische auto's in zijn segment. De nieuwe grille van de OCTAVIA COMBI heeft daarnaast strakke lijnen, die de auto een sportieve look geven. Dit sportieve uiterlijk komt ook voor in de rest van het design van de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI, waardoor deze auto overal direct indruk maakt.

Ruimtelijk interieur

Stap in en ontdek het ruimtelijke interieur van de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI. Met het nieuwe stijlvolle tweespaaksstuurwiel, bedien je met gemak alle multimedia features op het centraal geplaatste display.

Virtual Cockpit

De Virtual Cockpit is een volledig digitaal instrumentarium en komt in de plaats van de ronde toerenteller en snelheidsmeter die je gewend bent. Het display kan naast je snelheidsmeter en toerenteller o.a. de route van je navigatie laten zien.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de nieuwe SKODA OCTAVIA COMBI het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.