Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Škoda Octavia Combi

De ideale gezinsauto

Prijzen

Kopen vanaf

€ 32.990

Private lease vanaf

€ 539*

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 32.990

Private lease vanaf

€ 539

Inruilpremie

€ 2.000

Voor Zaterdagfamilies die op zoek zijn naar ruimte

De vernieuwde Octavia Combi is dankzij z’n strakke en stoere contouren een hatchback met stijl én heel veel ruimte. Niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor het vervoeren van veel bagage dus. De Octavia Combi is bovendien voorzien van de nieuwste infotainmentsystemen en technologieën, zoals Full-LED matrix koplampen, een uitgebreide Virtual Cockpit, twee 10 inch schermen en een Head-up Display. 

SKODA OCTAVIA COMBI - Hero 3

Meeste ruimte in zijn klasse

Met een laadruimte tot 1.700 liter is de Octavia Combi de ruimste in zijn klasse. Ideaal natuurlijk, als je op pad gaat.

Genoeg trekkracht

Caravan, aanhanger of paardentrailer? De Octavia heeft een trekgewicht tot liefst 1.500 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Standaard rijk uitgerust

Onbezorgd onderweg. Standaard is de Octavia rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen!

Uitgebreid motorenaanbod 

Schoner en zuiniger dan ooit. iV, e-TEC en G-TEC. Ingewikkelde termen, maar zuinige motoren. De Octavia was zelfs nog nooit zo zuinig.

Dit zijn de highlights van de Octavia Combi
 

SKODA OCTAVIA COMBI - Hero 2

Welke Škoda Octavia Combi past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Octavia Combi
 

SKODA OCTAVIA COMBI - Hero 4

Ervaar de Octavia Combi zelf

De Škoda Octavia Combi in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA OCTAVIA COMBI - Content 8

Adaptive Cruise Control 

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vast snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger. 

SKODA OCTAVIA COMBI - Content 7

Adaptive frontlight system

Het adaptive frontlight system gebruikt de camera boven de binnenspiegel en kan tegenliggers herkennen. Gebruik je grootlicht, dan wordt de lichtstraal automatisch gedimd op de plek waar de tegenligger zit. Zo blijft de rest van de weg perfect verlicht, zonder dat je tegenligger verblind wordt. 

SKODA OCTAVIA COMBI - Content 9

Parkeersensoren

Tijdens het parkeren, houden sensoren in de bumpers in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels rondom je auto. 

Bekijk de Škoda Octavia Combi bij Pon Dealer!

Je weet natuurlijk pas echt hoe ruim en comfortabel de Škoda Octavia Combi eruitziet, als je hem zelf hebt bekeken. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Octavia Combi rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Octavia Combi te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Octavia Combi zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en Prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Octavia Combi en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.