ŠKODA SUPERB

De nieuwe SKODA SUPERB

De nieuwe SKODA SUPERB beschikt over een aangescherpt design en heeft daarnaast op technologisch gebied een grote stap voorruit gemaakt. Zo is hij leverbaar met Full LED Matrix-koplampen en er zijn nieuwe assistentiesystemen beschikbaar. Daarbij wordt het gamma uitgebreid met de SUPERB iV plug-in hybride. En uiteraard behoudt hij al het goede van zijn voorganger: op het gebied van ruimte en veelzijdigheid was de SKODA SUPERB altijd al de benchmark in zijn klasse.

Wat betreft design is de nieuwe SKODA SUPERB scherper dan ooit. Blikvangers zijn de bredere grille en vlakkere lichtunits die nu doorlopen tot aan de grille. LED-verlichting is standaard en zelfs de nieuw gestylde mistlampen maken gebruik van LED-technologie. Aan de achterzijde valt een chromen verbindingsstrip tussen de LED-lichtunits op. De naam SKODA is hier nu in letters uitgeschreven. En met de optionele ambient lighting wordt de merknaam bij geopende deuren ook op de grond geprojecteerd.

Het interieur van de nieuwe SKODA SUPERB ademt de klasse van een topmodel met chromen accenten, verlichte opbergvakken in de deuren, nieuwe bekledingsmaterialen en contrasterende stiksels. Met het optionele keyless vehicle entry system (KESSY) kunnen nu ook individuele deuren worden geopend. Standaard wordt de SKODA SUPERB geleverd met de nieuwe KESSY GO startknop. De nieuwe SKODA SUPERB is optioneel leverbaar met de Virtual Cockpit en er is keuze uit drie infotainmentsystemen (8,0 of 9,2 inch display). Twee ervan hebben navigatiefuncties, die via gebaren en stem zijn te bedienen. De SUPERB biedt bovendien volop online functies, de smartphone is uiteraard via Apple CarPlay te koppelen. Een wifi-hotspot is optioneel.

Een traditioneel SUPERB-pluspunt is het enorme ruimteaanbod voor zowel inzittenden als bagage. De Hatchback heeft een bagageruimte met een inhoud die varieert van 625 tot 1.760 liter (Combi: 660 - 1.950 l).

De nieuwe SKODA SUPERB: stoerder, veiliger en meer comfort

De nieuwe SKODA SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle leasetopper. Hij is de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.760 liter bagageruimte. Het langgerekte design maakt de SKODA SUPERB tot een stijlvolle verschijning. Hij is niet alleen groots in rijcomfort, maar ook in features voor optimaal rijgemak.

Grootste in zijn klasse

De nieuwe SKODA SUPERB is ruim bemeten. Hij is zelfs de grootste auto in zijn klasse, met een riante kofferback en heel veel binnenruimte.

Virtual Cockpit

Als iets hebberig maakt, dan is het wel de SKODA Virtual Cockpit. Haarscherp beeld, duidelijke informatie en vormgegeven naar jouw smaak.

Zakelijke luxe

Het interieur van de SKODA SUPERB straalt één en al luxe uit. Highlights zijn de strakke afwerking, de mooie materialen en perfecte interieurverlichting.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De SKODA SUPERB is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de SKODA SUPERB het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 2

ŠKODA SUPERB

1.5 TSI ACT Business Edition

  • Benzine
  • 2020
  • Automaat
  • 10 km
€ 38.557

€ 36.557

BTW verrekenbaar

ŠKODA SUPERB

1.5 TSI ACT Business Edition

  • Benzine
  • 2020
  • Automaat
  • 10 km

€ 40.337

BTW verrekenbaar