SKODA SUPERB - Hero 1

ŠKODA SUPERB

De premium Hatchback 

Prijzen

Kopen vanaf

€ 39.190

Prijzen

Kopen vanaf

€ 39.190

Voor stijlvolle Zaterdagfamilies

De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Hij is niet voor niets de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.760 liter bagageruimte. Daarbij is hij standaard rijk uitgerust, met onder meer: Navigatie, Keyless Entry, Cruise Control, Automatische Airconditioning en Bluetooth Telefoonvoorbereiding. Kortom: een premium Hatchback met alles wat je nodig hebt, voor je gezin, privé en zakelijk gebruik.

SKODA SUPERB - Hero 2

Ruimtelijke Hatchback

De SUPERB beschikt niet alleen over een grote laadruimte met maar liefst 1.760 liter. Ook biedt de SUPERB zijn passagiers op de achterbank extra comfort door de riante beenruimte

Caravan, aanhanger of paardentrailer?

De SUPERB COMBI heeft een trekgewicht tot maar liefst 1.600 kg. Meer dan genoeg dus, om erop uit te gaan in het binnen- en buitenland.

Schoon en zuinig

De SUPERB is ook beschikbaar als plug-in hybride. Daarmee haal je een nog zuiniger verbruik.

Onbezorgd op pad

Standaard is de SUPERB rijk uitgerust: daar zal niet alleen jij, maar ook jouw Zaterdagfamilie zich fijn bij voelen!

Dit zijn de highlights van de SUPERB
 

SKODA SUPERB - Hero 4

Welke ŠKODA SUPERB past het best bij jou?

Uitvoeringen van de SUPERB

SKODA SUPERB - Hero 3

Ervaar de SUPERB zelf

De ŠKODA SUPERB in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA SUPERB COMBI - Content 7

Side Assist

Side Assist kan andere voertuigen tot 70 m afstand detecteren. Door sensoren in de voor en achter bumpers waarschuwt de SUPERB je tijdig. Zo kom je in het verkeer niet voor verassingen te staan. 

SKODA SUPERB COMBI - Content 6

Navigatiesysteem

Met het navigatiesysteem van de SUPERB heb je toegang tot allerlei informatie van navigatie tot online verkeersinformatie. 

SKODA SUPERB COMBI - Content 5

Lane assist

Lane Assist helpt je om de auto in het midden van de rijstrook te houden. Het is actief vanaf een snelheid van 60 km/h. 

Bekijk de ŠKODA SUPERB bij Pon Dealer!

Je weet natuurlijk pas echt hoe de ŠKODA SUPERB rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Kom hem bekijken en ervaren bij Pon Dealer.  

Direct een SUPERB rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe ŠKODA SUPERB te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe ŠKODA.

Onze ŠKODA SUPERB voorraad

Wil jij de ŠKODA SUPERB zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Voorkeursdatum

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de ŠKODA SUPERB en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.