Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Nieuwe Skoda

Nieuwe Scala en Kamiq debuteren in Nederland

Scala met sportief design en Kamiq nog robuuster en markanter

Ontdek de Nieuwe Škoda Scala en Kamiq

De nieuwe Škoda Scala en Kamiq zijn in Nederland gearriveerd. Beide modellen zijn opvallend vanwege hun frisse ontwerp, uitgebreide standaard (veiligheids)voorzieningen, efficiënte aandrijfsystemen en aantrekkelijke prijsstelling. De Scala begint bij een prijs van € 26.490*, de Kamiq is er vanaf € 28.490*.

Kennismaking met de nieuwe Scala 

Bij de eerste kennismaking met de nieuwe Scala is meteen duidelijk dat het design geïnspireerd is op dat van de Vision RS Concept. De vlakke LED-koplampen, scherp getekende bumpers en air curtains dragen bij aan de dynamische uitstraling. Desondanks biedt de vijfdeurs hatchback volop ruimte: er is plaats voor vijf personen en de bagageruimte heeft een inhoud van 467 liter.

Scala aan keuzes

Elke nieuwe Scala wordt standaard geleverd met een digitaal dashboard (20,3 cm) en een groot infotainmentscherm. Beschikbare uitvoeringen zijn Essence, Selection, Business Edition en Monte Carlo. De Essence heeft een 1.0 Greentech turbo-benzinemotor (70 kW/95 pk), terwijl andere modellen een krachtigere versie hebben (85 kW/115 pk). Optioneel zijn topmodellen uit te rusten met een 7-traps automatische DSG-transmissie. De Scala Monte Carlo, het sportieve model, biedt een uitgebreide uitrusting met onder andere LED Matrix-verlichting, 17 inch lichtmetalen velgen, sportstoelen en een Virtual Cockpit-display (25,4 cm). De Scala is verkrijgbaar vanaf €26.490* in Nederland.

Stoer en robuust: de nieuwe Kamiq

De nieuwe Kamiq, met zijn rechtopstaande grille en gesplitste koplampen met standaard LED-technologie, oogt nog krachtiger dankzij zijn ruime en veelzijdige stads-SUV met aangenaam hoge zit. Net als de Scala, heeft de Kamiq Essence, Selection, Business Edition en Monte Carlo-uitvoeringen. Alle modellen worden aangedreven door de 1.0 Greentech turbo-benzinemotor met 85 kW/115 pk vermogen. De Kamiq Essence is standaard, behalve optionele 7-traps automatische DSG-transmissie. Alle Kamiq-modellen hebben standaard Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en maximaal 9 airbags. De sportieve Monte Carlo is het topmodel en bevat alle genoemde elementen van de Scala Monte Carlo. De nieuwe Kamiq begint bij € 28.490* voor de Essence-uitvoering en € 33.990* voor de Monte Carlo.

DISCLAIMER 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.