Nieuwe Skoda Scala -1

10 januari 2024

Scala met dynamische nieuwe looks nu te bestellen

Sportief en stijlvol uiterlijk 

De nieuwe Skoda Scala vanaf nu te bestellen

De gloednieuwe Scala is nu te bestellen. Met zijn opgefriste, dynamische design, geïnspireerd op de Vision RS concept car, valt deze ruime vijfdeurs hatchback zeker op. Naast zijn opvallende uiterlijk biedt de Scala ook een digitaal interieur, uitgebreidere veiligheidsvoorzieningen en een nog luxere standaarduitrusting. Bestel nu vanaf € 26.490*.

Dynamisch, Hightech en Praktisch Innovatief

Ontdek de vernieuwde Scala, nu met strakkere bumpers en air-curtains voor een dynamische uitstraling. De vlakke LED-koplampen voegen een hightech knipoog toe, terwijl de optionele TOP LED Matrix-verlichting (standaard op de Monte Carlo) voor een indrukwekkende verlichtingservaring zorgt. De achterklep, voorzien van de uitgeschreven naam Scala, biedt toegang tot een ruime bagageruimte van maar liefst 467 liter. Een primeur voor de Scala is de elektrische achterklep met het Virtual Pedal, waarmee een eenvoudige voetbeweging volstaat om de achterklep te openen. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, technologie en praktisch gemak.

Comfortabel, geavanceerd en volledig uitgerust

De binnenkant van de nieuwe Scala biedt een ruime en moderne ervaring. Elk model is nu standaard voorzien van een digitaal dashboard (20,3 cm) en een royaal infotainmentscherm (21 cm). Bovendien zijn de veiligheidsvoorzieningen naar een hoger niveau getild, met standaardfuncties zoals Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en maar liefst negen airbags.

Duurzame technologie: de kracht van efficiëntie

Standaard uitgerust met de direct ingespoten 1.0 Greentech turbo-benzinemotor, onderscheidt de Scala zich door zijn efficiënte aandrijving. De variant met 70 kW/95 pk is exclusief voor de Scala Essence en wordt geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. Voor de Selection-, Business Edition- en Monte Carlo-uitvoeringen is er de krachtige Greentech-motor met 85 kW/115 pk, standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Voor een extra comfortabele en dynamische rijervaring is de 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling beschikbaar als boeiende optie voor deze modellen.

Nu te bestellen vanaf € 26.490*

De Scala Essence, met een nog uitgebreidere standaarduitrusting, is verkrijgbaar vanaf € 26.490*. Het vlaggenschip van de nieuwe reeks is de dynamische Scala Monte Carlo. Uitgerust met functies zoals TOP LED Matrix-verlichting, Full LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen 'Kajam Aero' velgen, het ruime (25,4 cm) Virtual Cockpit-display en sportstoelen, laat dit model niets te wensen over op het gebied van uitrusting. En dit alles begint bij een sportieve vanafprijs van € 32.490*.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.