Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Enyaq iV hero

Scherpe combinatie: Enyaq en Škoda Private Lease

SEPP-subsidie van € 2.950 te gebruiken om maandbedrag aan te scherpen

Enyaq 60 Selection tijdelijk vanaf € 499*

Voor wie zorgeloos en voordelig wil genieten van ruimte, comfort en elektrische kracht, biedt Škoda tijdelijk een scherp private lease-aanbod voor de vernieuwde Enyaq. De zeer compleet uitgeruste Enyaq 60 Selection, met een krachtige elektromotor van 132 kW/179 pk en een accupakket van 58 kWh, is nu beschikbaar voor particulieren vanaf slechts € 499* per maand. Met de SEPP-subsidie*** van € 2.950 die geldt voor deze Enyaq, kan het maandbedrag verder worden verlaagd.

Ruimte en luxe in de Enyaq

De Enyaq 60 Selection biedt ruimte, veelzijdigheid en luxe. Standaard voorzien van 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een infotainmentsysteem met 13 inch touchscreen, volautomatische airconditioning (2 zones), draadloze smartlink (met smartphone-koppeling inclusief Apple CarPlay en Android Auto), een multifunctioneel stuur en parkeersensoren voor en achter.

Elektrisch rijden zonder zorgen

De Enyaq 60 Selection is uitgerust met een sterke elektromotor en een accupakket van 58 kWh, wat zorgt voor een haalbare range van 400 kilometer**. Het opladen van de accu van 5 naar 80% duurt onder optimale omstandigheden slechts 35 minuten bij een snellader.

Voordelige private lease

Zorgeloos elektrisch rijden tegen voordelig private lease-tarieven Škoda maakt luxe rijden in de Enyaq 60 Selection nu toegankelijker dan ooit met een private lease-tarief vanaf slechts € 499* per maand. Dit tarief kan verder worden verlaagd door de mogelijke SEPP-subsidie*** van € 2.950 mee te rekenen. Het is belangrijk te weten dat zelfs wanneer de Enyaq 60 Selection is uitgerust met metallic lak (een zeer gewilde optie), deze nog steeds in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie***. 

Bij het scherpe maandbedrag van Škoda Private Lease zijn alle vaste kosten, zoals verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud, inbegrepen. Alleen de kosten voor het opladen van de accu zijn voor rekening van de bestuurder. Bovendien kan het contract kosteloos worden opgezegd in geval van onvoorziene situaties, zoals werkloosheid.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Retourbedrag op basis van mogelijke Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Vraag naar de voorwaarden.