Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
skoda-superb-hero tel

Škoda toont exterieurschetsen van vierde-generatie Superb

De wereldpremièrewordt op 2 november vanaf 19.00 uur live uitgezonden

Sneak Peek in Modern Solid Stijl!

Met nog iets meer dan een week te gaan tot de onthulling van de vierde generatie Superb, deelt Škoda nu exterieurschetsen van het gloednieuwe topmodel. Het ontwerp kenmerkt zich door elementen van de nieuwe Modern Solid designrichting, inclusief opvallende details zoals de nieuwe LED Matrix-koplampen en LED-achterlichten met kristalachtige accenten. Mis de wereldpremière niet op 2 november, live te volgen hieronder vanaf 19.00 uur.

Superb 4.0: Škoda's Designmeesterwerk Ontvouwt Zich!

Oliver Stefani, Škoda's hoofd van Design, benadrukt: “Als traditiegetrouw boegbeeld van Škoda's designtaal behoudt de Superb, ook in zijn vierde generatie, scherp getekende lijnen, duidelijk gedefinieerde dynamische proporties, en een hoekige stijl.”

De exterieurschetsen geven ons een voorproefje van de eerste kenmerken van de nieuwe Modern Solid designrichting. Hiermee onderstreept Škoda haar toewijding om de designfilosofie te evolueren zonder afstand te doen van de gewaardeerde merkwaarden zoals functionaliteit en ruimtelijkheid. De vierde generatie Superb is niet alleen langer, groter, en aerodynamischer, maar blinkt ook uit met scherpere koplampen en aanzienlijk meer hoofd- en bagageruimte.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.