Nieuwe SKoda Kamiq -1

12 januari 2024

Stoere nieuwe Škoda Kamiq nu te bestellen

Nu te bestellen vanaf € 28.490*
 

De Nieuwe Kamiq: robuust, veilig, en scherp geprijsd

De stoere stads-SUV heeft met diverse designaanpassingen en standaard LED-koplampen een nog robuustere en opvallendere uitstraling gekregen. Tegelijkertijd is de veiligheid verbeterd en is de standaarduitrusting verder uitgebreid. De nieuwe Kamiq is nu ook extra betaalbaar, met een startprijs van slechts € 28.490*. Het topmodel, de Kamiq Monte Carlo, combineert sportiviteit en luxe op aantrekkelijke wijze, met onder andere een panoramisch dak, sportstoelen en zwarte 17 inch lichtmetalen velgen, allemaal tegen een scherpe prijs.

Strak design en geavanceerde verlichtingsopties

De frisse uitstraling van de Kamiq springt direct in het oog. De opvallende, verticale grille versterkt het stoere karakter nog meer. De al indrukwekkende gesplitste lichtunits zijn ook aangepast: de bovenste lichtelementen zijn nu vlakker, terwijl de onderste juist robuuster zijn. LED-verlichting is standaard op elke Kamiq, en de TOP LED Matrix-verlichting is exclusief voor de Monte Carlo-variant, maar optioneel verkrijgbaar voor de andere modellen.

Technisch gesproken

In technisch opzicht wordt de nieuwe Kamiq aangedreven door een krachtige en efficiënte 1.0 Greentech turbo-benzinemotor met een vermogen van 85 kW (115 pk). De instapversie, Kamiq Essence, is exclusief verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Voor de Kamiq Selection, Business Edition en Monte Carlo is optioneel ook een automatische 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling beschikbaar. Met betrekking tot veiligheid is de nieuwe Kamiq standaard uitgerust met voorzieningen zoals Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en maar liefst negen airbags.

Monte Carlo: compleet Kamiq

De vernieuwde stads-SUV, de Kamiq Essence, valt op met een scherpe vanafprijs van € 28.490* en een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder LED-verlichting, een digitaal dashboard (20,3 cm) en een centraal geplaatst infotainmentscherm (21 cm). Het sportieve topmodel, de Kamiq Monte Carlo, biedt standaard functies zoals TOP LED Matrix-verlichting, 17 inch lichtmetalen 'Kajam Aero' velgen, een groot Virtual Cockpit-display (25,4 cm) en sportstoelen. Met zijn nieuwe uitstraling en een startprijs van € 33.990* is de Kamiq Monte Carlo een complete en sportieve keuze.

DISCLAIMER 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.