Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Skoda Scala 1

25 juli 2023

Vernieuwde Škoda Scala en Kamiq laten zich zien

Updates in design én technologie voor Scala en Kamiq 

Vernieuwde Škoda Scala en Kamiq

Op 1 augustus wordt de digitale wereldpremière gehouden van de vernieuwde Škoda Scala en Kamiq, waarbij twee designschetsen een voorproefje geven van wat deze modellen te bieden hebben. Beide voertuigen vallen onmiddellijk op dankzij hun verfijnde en vooruitstrevende ontwerp. Daarnaast worden ze uitgerust met nieuwe technologieën en functies die doorgaans alleen te vinden zijn in luxere autosegmenten. De combinatie van deze innovaties belooft een opwindende upgrade voor zowel de Scala als de Kamiq.

Een verfrissende update 

De refresh van de Škoda Scala en de Kamiq komt vier jaar nadat de hatchback en de stads-SUV werden geïntroduceerd. Zowel de Scala als de Kamiq heeft een gewijzigd front met nieuwe koplampen en een strakkere grille. Ook de achterzijde van de twee modellen is herkenbaar nieuw, onder meer dankzij de uitgeschreven modelnaam in de nieuwe huisstijl van Škoda. Bij dat alles zijn de nieuwe lichtmetalen velgen echte eyecatchers. De designwijzigingen zijn zó gekozen dat ze bij de Scala het dynamische karakter extra benadrukken en bij de Kamiq de stoere en robuuste inslag. 

Extra dynamiek voor de Scala

Met de vernieuwde Scala krijgt het model een extra dynamische uitstraling. De slankere koplampen lopen nu door tot aan de grille en worden gecombineerd met grote luchtinlaten, die gescheiden worden door een vleugelvormige carrosseriekleurige accent. Deze sportieve stijl wordt aan de achterzijde voortgezet met een diffuser die crystalline-elementen aan weerszijden heeft. De achterlichten zijn opnieuw ontworpen met een verfijnd grafisch design.

Meer nadruk op het SUV-karakter van de Kamiq

De recente update geeft de Kamiq een krachtigere uitstraling. De gesplitste koplampen zijn nu slanker en scherper. De grille is groter en rechter, met dubbele spijlen voor een robuustere look. Het vlak tussen de grille en luchtinlaten is nu in carrosseriekleur voor een breder uiterlijk. Zilverkleurige elementen dienen als bodembescherming. Achteraan valt de nieuwe diffuser op, zwart bovenaan en stoere zilverkleurige accenten onderaan. De achterlichten hebben een meer uitgesproken L-vorm, en de L-signatuur is ook in de reflectors verwerkt. De update geeft de Kamiq een verfijnde en gedurfde uitstraling, waardoor het opvallend is op de weg.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.