Checks - hero

Škoda Checks

Jouw Škoda altijd in topconditie

Checks bij Pon Dealer

Er zijn momenten dat je Škoda net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Škoda Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Skoda altijd in topconditie is en je zorgeloos kan autorijden.

De Škoda Wintercheck

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de Skoda Wintercheck. Voor slechts € 20 controleren onze monteurs je Skoda op 26 belangrijke punten. Zo voorkom je vervelende verrassingen en ga je veilig de winter in. Plan nu je Wintercheck in bij Pon Dealer en geniet zorgeloos van het winterseizoen!

De Škoda Occasioncheck

Heb jij jouw Skoda occasion gekocht van een particulier of een dealerbedrijf buiten het officiële Skoda dealernetwerk? Of wil jij jouw Skoda particulier verkopen? Dan is de Skoda Occasioncheck voor jou! Voor slechts € 59 wordt jouw Skoda gecontroleerd op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw Skoda. Ook worden de vloeistoffen gratis bijgevuld indien nodig en ontvang je een gratis 4-delige mattenset cadeau bij de Skoda Occasioncheck. Plan dus snel een afspraak!

Škoda Aircocheck

Door de airconditioning van jouw Skoda op tijd te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog goed werkt. De Skoda aircocheck kost € 20,-. Blijkt dat aircoservice nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Bekijk onze Škoda onderhoudsprijzen

Benieuwd wat de kosten voor het onderhoud van jouw Škoda zijn? Vul dan hieronder je kenteken in.

Overzicht onderhoud