Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Garantie

Škoda Garantie

Op je Škoda familie kun je vertrouwen

Garantie bij Škoda

We willen dat je zo lang mogelijk met plezier in je Škoda rijdt. Daarom hebben we een uitgebreid garantieprogramma, voor als er onverhoopt toch iets met je auto gebeurt.

4 jaar reparatiegarantie

Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie*.

Mobiliteitsservice

Is je Škoda geleverd na 1 januari 2000 en is deze volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij de officiële Škoda-dealer, dan behoud je levenslang het recht op Mobiliteitsservice. Met deze garantie krijg je gratis pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Mocht een directe reparatie ter plekke niet lukken dan schieten we je ook te hulp door jou en jouw auto naar de dichtstbijzijnde Škoda-dealer te brengen .

Heb jij een benzine, diesel, CNG aangedreven Škoda? Lees alles over jouw garantie.

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Škoda heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Indien er lakproblemen optreden door materiaal-of fabricagefouten worden vastgesteld door je Škoda-dealer, wordt de schade hersteld zonder dat daarbij loon- en materiaalkosten in rekening worden gebracht. Bekijk hier de voorwaarden.

4 jaar standaard garantie

Onze 4 jaar garantie** bestaat uit 2 jaar Škoda  fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar Extra Garantie. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Je kunt bij elke Škoda Service partner binnen Nederland de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden. Bekijk hier de voorwaarden.

12 jaar garantie op de carrosserie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt. Bekijk hier de voorwaarden.

Heb jij een volledig elektrisch aangedreven Škoda? Lees alles over jouw garantie.

2 jaar standaard garantie

Op elke volledige elektrische Škoda zit standaard 2 jaar garantie*. Zo hoef je je gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kun je onbezorgd genieten van je Škoda. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Je kunt bij elke Škoda Service partner binnen Nederland de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden.

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Škoda heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Indien er lakproblemen optreden door materiaal-of fabricagefouten worden vastgesteld door je Škoda-dealer, wordt de schade hersteld zonder dat daarbij loon- en materiaalkosten in rekening worden gebracht. Bekijk hier de voorwaarden.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu bij nieuwe elektrische en hybride modellen van Škoda zit een garantie van 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, vragen of problemen kun je het beste naar je Škoda dealer gaan. Deze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu’s te mogen werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen. Bekijk hier de voorwaarden.

12 jaar garantie op de carrosserie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt. Bekijk hier de voorwaarden.

Downloads

Download hier de garantie voorwaarden van Škoda.