Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Reparatiegarantie

Škoda Reparatiegarantie

Altijd originele onderdelen en de juiste kennis

Houd je Škoda in topconditie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Škoda krijgt je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Vijf voordelen van Škoda 4 jaar reparatiegarantie

  • Vergoeding op basis van nieuwwaarde
  • Unieke zekerheid, deze krijg je nergens
  • Voor alle reparaties bij je eigen Škoda dealer
  • Op uren en onderdelen
  • Overdraagbaar naar volgende eigenaar
ap6rDNMoswU-HD

Kennis en ervaring

Alleen de officiële Škoda dealer gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar je van houdt, gunt je het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een Škoda.

Reparaties

Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie*.

Onderhoud

Onderhoud bevat alle vooraf planbare activiteiten, zoals de Longlife onderhoudsservice, vervangen van bougies en vervangen van filters. Ook hier zit 4 jaar reparatiegarantie op, maar gemaximeerd tot de geldende vervangingstermijn*.

Services

LET OP! Services zijn diensten die plaats vinden op klantverzoek of van overheidswege. Zoals apk, bandenservice en de seizoenscheck. Deze vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie.