Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Connect Activeren

Skoda Connect activeren

Skoda Connect activeren

De Skoda Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de MyŠkoda app te downloaden op je smartphone. Voordat je de Skoda Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de Skoda Connect Portal. Weten hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen? Lees dan de instructie en haal binnen enkele stappen jouw Skoda naar je smartphone.

Skoda koppelen met je smartphone

Koppel in enkele stappen je smartphone met je Skoda. Gemakkelijk en snel!

z8cg52kONXM-HD

1. Download de MyŠkoda app

Download gratis de MyŠkoda app app voor je smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de MyŠkoda app voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

2. Maak gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met je Škoda ID. Heb je nog geen Škoda ID aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg je Skoda toe

Voeg je Skoda toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer Skoda Connect

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. Let erop dat er voor het activeren twee autosleutels nodig zijn. Nu je Skoda Connect hebt geactiveerd til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

Zo gebruik je Skoda Connect in je Skoda

Een uitvoerige handleiding voor de activering en het gebruik van de online diensten in je auto vind je hier.