Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA SmartLink

Škoda SmartLink

De apps van jouw smartphone in je auto

Comfortabel de weg op

Haal de apps van jouw smartphone naar je auto met Skoda SmartLink. Deze functionaliteit plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende bruikbare en plezierige functies.

Hoe werkt Škoda SmartLink?

Wil je smartphone-apps veilig en comfortabel in de auto gebruiken? Dankzij Skoda SmartLink is dat makkelijker dan ooit. Met Skoda SmartLink kun je geselecteerde apps en inhoud eenvoudig direct in jouw Skoda bedienen. De apps worden via een kabel of draadloos als jouw Skoda SmartLink ondersteunt overgebracht naar het scherm van het infotainment-systeem en je kunt ze gemakkelijk en overzichtelijk binnen je gezichtsveld bedienen. Zo wordt het eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Skoda biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met veel mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.

Apple CarPlay™

Met CarPlay™ van Apple bedien je tijdens het rijden geselecteerde apps van jouw iPhone. Daarbij is de bediening van de apps zo eenvoudig als je dat van de iPhone gewend bent. Telefoon, berichten, muziek – alles is slechts een druk op een toets verwijderd. En desgewenst bedien je het systeem zelfs met behulp van spraakinvoer. Voor auto's die Skoda SmartLink ondersteunen, is het gebruik van Apple CarPlay™ nu bijzonder gemakkelijk. Voor meer informatie kun je rechtstreeks bij Apple terecht.

Ondersteuning overige apps
Naast de standaard apps van Apple™ ondersteunt Apple CarPlay™ onder andere de volgende apps:

  • Spotify
  • Stitcher
  • Audible

Android Auto™

Met behulp van Android Auto™ van Google™ bedien je geschikte apps van jouw smartphone met een Android-besturingssysteem veilig tijdens het rijden. Voor auto's die Skoda SmartLink ondersteunen, is het gebruik van Android Auto™ door de draadloze verbindingsmogelijkheid nu bijzonder gemakkelijk. Met Google Voice™ bedien je alles via spraakcommando's en kun je bijvoorbeeld nummers uit Google Play Music™, Pandora of Spotify laten afspelen. Nu al worden vele andere apps ondersteund. Voor meer informatie kun je rechtstreeks bij Google™ terecht.

Ondersteuning overige apps
Naast de apps van Google™ ondersteunt Android Auto™ onder andere de volgende apps:

  • Spotify
  • Stitcher
  • Skype