Het Team

Of je nu berijder, wagenparkbeheerder of ondernemer bent. Bij ons kun je terecht met al je vragen. Wij helpen je graag met al je mobiliteitsvraagstukken en geven daarbij altijd het beste advies. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Pon Dealer Lease

Gérard van Koert

Manager Pon Dealer Lease & Fleetsales

Mijn naam is Gérard van Koert, 42 jaar, woonachtig in Woerden, samenwonend en twee prachtige zoons!
Sinds februari 2007 ben ik verantwoordelijk voor de afdeling lease binnen Pon Dealer. Vanaf dag 1 is het een club waar ik me thuis voel! Een mooi bedrijf met mooie merken en enthousiaste collega’s! Hoe mooi is het om je kantoor aan het dealerbedrijf gekoppeld te hebben, waardoor de emotie van de merken veel meer tot uiting komt bij je klanten. Door onze manier van werken staan we dicht bij onze klanten. Meedenken met de klant op de momenten van de waarheid, daarmee maken we echt het verschil! In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik ook graag en geregeld op de racefiets te vinden.


Koen van Kooten

Lease Adviseur binnendienst

Ik ben Koen van Kooten, 27 jaar oud en woonachtig in Veenendaal. Momenteel ben ik 6 jaar, met veel plezier, werkzaam als lease adviseur bij Pon Dealer Lease. Vanaf mijn 15e werk ik in de autobranche. Ik ben begonnen als autopoetser bij een Volkswagen- en Audi dealer. Daarna ben ik de verkoop ingegaan en uiteindelijk doorgegroeid als leaseadviseur bij Pon Dealer Lease. Naast het werk houd ik mijzelf bezig met mijn hobby’s: hardlopen, wielrennen en zwemmen. Hierbij vind ik het belangrijk om het maximale uit mezelf te halen en dit is ook terug te vinden in mijn manier van werken; ik probeer altijd het maximale resultaat te bereiken voor u als klant.


Berend 't Hoen

Account Manager Lease

Sinds 2007 ben ik werkzaam voor Pon Dealer in de buitendienst als Account Manager Lease. Het mooie aan mijn werk vind ik de diversiteit aan klanten en branches waarin zij opereren. Uiteraard is elke wens of verzoek ook anders. Voor de één zijn het leaseobjecten waarmee hun bedrijfsactiviteit wordt uitgevoerd en mobiliteit gegarandeerd wordt en bij de ander gaat het om de emotie van een premium merk/model. Als ik mijn klanten vraag wat ze goed aan mijn dienstverlening vinden, is dat ik snel en accuraat orde op zaken stel. Scherpe leasetarieven zijn uiteraard belangrijk, maar goede service zeker ook. Ik zeg daarom ook vaak dat wij geen overeenkomsten willen aangaan voor 36 of 48 maanden, maar voor 100 jaar of meer. Naast m'n werk sta ik graag op de golfbaan of geniet ik met m'n gezinnetje in 's-Hertogenbosch.


Frank Moget

Account Manager Lease

Mijn naam is Frank Moget en sinds 2008 werkzaam als Account Manager Lease bij Pon Dealer Lease. Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik begon, ik kan hier goed mijn ei kwijt en voel mij eigen ondernemer binnen de organisatie. Het grote voordeel hiervan is dat je naar mijn mening dan makkelijker kan sparren met klanten. Wat mijn werk zo leuk maakt is om samen te kijken naar de mogelijkheden en wat het beste past bij ons én natuurlijk bij de klant. In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn motor en ik ben daarnaast regelmatig in de sportschool te vinden.


Tijs van der Velde

Account Manager Lease

Mijn naam is Tijs van der Velde. 37 jaar oud en Ik woon in Amersfoort. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Mijn hobby’s zijn leuke dingen ondernemen met het gezin en zaalvoetballen. In november 2008 ben ik begonnen bij Pon Dealer als verkoper bij het occasion center in Barneveld. Daarna ben ik doorgestroomd naar Audi in Amersfoort. Om mijn horizon (op autovak gebied) te verbreden ben ik daarna gaan werken bij een aan Pon gelieerde leasemaatschappij. Nu ik terugkeer bij Pon Dealer voelt dit als thuiskomen. Pon Dealer is een mooi dealerbedrijf dat het familiegevoel uitstraalt.


Diederik van der Vorst

Account Manager Lease

Ik ben Diederik en bedien al 12½ jaar met heel veel plezier onze klanten met alle mogelijke oplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Oplossingsgericht en op een creatieve manier invulling geven aan de steeds veranderende vormen van mobiliteit bij onze klanten. Daarmee onderscheiden wij ons bij Pon Dealer Lease. Ook vind ik de samenwerking met onze klanten zeer belangrijk waarbij het doel is om op een prettige manier een langdurige klantrelatie te ontwikkelen. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden besteed ik mijn vrije tijd graag aan zaken die het leven mooi en aangenaam maken.


Gerrit Stoffelen

Lease adviseur binnendienst

Mijn naam is Gerrit Stoffelen, vanaf 1990 werkzaam in de Auto Lease branche en sinds april 2015 werkzaam als lease adviseur bij Pon Dealer Lease. Pon Dealer Lease is een dealer lease maatschappij waarbij het one shopping concept voor de relatie via de dealer als zeer prettig wordt ervaren. Met de merken en uitvoeringen die we aanbieden is er voor elke relatie wel een passende auto te vinden.


Yorin van Keken

Lease adviseur binnendienst

Mijn naam is Yorin van Keken, 24 jaar, woonachtig in Amersfoort en inmiddels alweer drie maanden werkzaam in de binnendienst bij Pon Dealer Lease. Vanaf mijn eerste dag ben ik heel goed opgevangen op de afdeling en heb ik mijn plek helemaal gevonden.
Na jaren gewerkt te hebben in de fitnessbranche was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Naast sporten ben ik vanaf jongs af aan al gek van auto’s en zit werken bij Pon Dealer echt in mijn bloed. Dat gecombineerd met het mobiel maken van de zakelijke rijder past helemaal bij mij. Buiten mijn werkzaamheden bij Pon Dealer verplaats ik zo nu en dan wat gewichten in de sportschool, kijk ik graag naar series of ga ik met vrienden op stap.