Prive Shortlease hero 1

Privé Shortlease

Ervaar de flexibiliteit van Privé Shortlease

Alles over Privé Shortlease

Interesse in Privé Shortlease bij Pon Dealer? Profiteer van een auto die direct leverbaar is, géén BKR registratie, maandelijks opzegbaar en ervaar de zekerheid van vaste maandtarieven inclusief rente*

Bekijk het Privé Shortlease aanbod

Bij Pon Dealer bieden we auto's van de merken Volkswagen, Audi en SEAT aan voor privé shortlease. Atijd verzekerd van een kwalitatief goede auto. Ontdek het aanbod en vind een auto die past bij jouw wensen. 

Het gemak van Privé Shortlease

Met Privé Shortlease blijf je altijd mobiel. Je sluit al een Privé Shortlease contract af met een looptijd van slechts één maand. Je hoeft geen grote investering te doen en blijft toch mobiel. Tijdelijk een auto nodig? Het grote voordeel is dat je ook voor kortere tijd een leasecontract kan afsluiten. Ervaar de flexibiliteit van Privé Shortlease bij Pon Dealer. Snel de weg op in een nieuwe Volkswagen, Audi of SEAT. 

Geen BKR-registratie 

Het gemak van leasen, maar zonder BKR-registratie? Dat is Privé Shortlease. Je ervaart de voordelen van een leasecontract, maar dan zonder een BKR-registratie. Na de looptijd van jouw contract is het shortlease contract maandelijks opzegbaar. Je zit niet vast aan een betalingsverplichting. Ideaal dus als je een auto voor een kortere periode nodig hebt of als jouw thuis situatie veranderd.

Privé Shortlease acties

De beste aanbiedingen m.b.t. ons privé shortlease aanbod? Bekijk snel al onze acties

De voordelen van Privé Shortlease

  • Geen BKR-registratie
  • Al een Privé Shortlease contact met een looptijd van één maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Een vast maandbedrag voor jouw auto 
  • Geen lange lease contracten

Over het lease contract

We begrijpen goed dat je graag wilt weten wat er allemaal inbegrepen is bij jouw shortlease contract. De shortlease contracten van Pon Dealer zijn samengesteld op basis van Full Operational Lease. Dit betekent dat de rente, afschrijving, verzekering en financiering inbegrepen is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Wanneer kiezen voor Privé Shortlease?

Zit jij liever niet vast aan een langlopend leasecontract? Dan is Privé Shortlease een goede optie voor jou. Je blijft mobiel, profiteert van alle voordelen van een leasecontract en bent super flexibel. Je hebt namelijk al een Privé Shortlease contract met een looptijd van slechts één maand. Heb je een auto gekocht en moet je een periode overbruggen? Dan kan Privé Shortlease ingezet worden als voorloopauto.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze verhuur mogelijkheden? We hebben de meest gestelde vragen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. 

Aanvraagformulier Privé Shortlease

Geïnteresseerd in privé shortleasen van één van onze modellen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 (werk)dag contact met je op.

Looptijd
Kilometrage 

DISCLAIMER

* Prijzen op basis van 12 maanden en 10.000 kilometer. Vaste maandtarieven zijn inclusief rente, afschrijving en verzekering. Algemene huurvoorwaarden BOVAG zijn van toepassing.