Volkswagen Bedrijfswagens Aircoservice

Jaarlijks neemt de koelcapaciteit van de airco van je auto af. Daarom adviseren wij om regelmatig de airconditioning van je Volkswagen Bedrijfswagen te onderhouden en bij te vullen. Zo blijf je langer fris en alert als je onderweg bent.

Gratis Aircocheck i.c.m. onderhoud

Een goed werkende airconditioning voorkomt onzuivere lucht in de auto waardoor je fris en gezond achter het stuur zit. Daarom heeft Pon Dealer de gratis aircocheck in combinatie met een onderhoudsbeurt. Er wordt gecontroleerd of de druk in het systeem voldoende is en of er genoeg koude lucht uitgeblazen wordt. Tijdens de aircocheck wordt ook bepaald of de airco onderhoud nodig heeft. Als je op tijd onderhoud doet, verklein je de kans op dure reparaties. Wil je alleen de aircocheck laten uitvoeren zonder onderhoudsbeurt, dan kost de aircocheck € 20.

Plan hier je aircocheck

Plan hier je afspraak

Wat houdt de airco servicebeurt in?

Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden.

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

  • Controle op de werking van essentiële onderdelen.
  • Controle van de koelende werking.
  • Controle van de kwaliteit van stof- en pollenfilter.
  • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen van koudemiddel.

Een airco servicebeurt inclusief geurbehandeling kun je bij Pon Dealer nu al laten uitvoeren vanaf € 139!

Plan hier je afspraak

Vervangen van stof- en pollenfilter

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent je weer zeker van een gezonde lucht.

Vervanging filter vanaf € 19,95.

Airco geurbehandeling

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in het aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit kan leiden tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo ben je weer zeker van schone en frisse lucht. De airco geurbehandeling kost € 39.


Wat doet de airco van je Volkswagen Bedrijfswagen?

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Bedrijfswagens_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 119.65 KB Download