Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Volkswagen Economy Service bij Pon Dealer is voordelig onderhoud voor Volkswagen Bedrijfswagen modellen die al wat langer meegaan!

Dankzij Volkswagen Economy Service jouw bedrijfswagen in topconditie

Als je veel rijdt, is goed en periodiek onderhoud van jouw bedrijfswagen essentieel. Om veilig op de weg te blijven en altijd met een gerust hart van A naar B te rijden, biedt de Volkswagen Economy Service uitkomst: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Met Economy Service bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten. Zo blijft het onderhoud van jouw oude, vertrouwde bedrijfswagen altijd up to date, ook als deze al een aantal jaren rondrijdt!

Alle voordelen van Volkswagen Economy Service op een rij:

  • Altijd lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

Check of jouw Volkswagen Bedrijfswagen in aanmerking komt voor Economy Service.

Plan nu een afspraak

Veelgestelde vragen Economy Service

Kan ik vervangend vervoer krijgen?
Ja, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen Bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij jouw dealer aan te geven. Zo hoeven je werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.

Kan mijn auto ook worden opgehaald?
Jazeker. Als je geen tijd hebt om jouw Volkswagen Bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan halen wij je auto graag voor je op en brengen hem ook weer terug. Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn. Jouw bedrijfswagen zelf afleveren kan ook. Dan brengen wij jouw of je medewerker kosteloos weg en wij halen je ook weer op als jouw bedrijfswagen klaar is.

Hoe lang heb ik garantie bij eventuele reparaties?
Twee jaar. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we je na een reparatie of onderhoudsservice waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

*Afhankelijk van km-stand en Volkswagen kunnen er o.b.v. fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden en dus kosten bijkomen.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Bedrijfswagens_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 119.65 KB Download