Volkswagen Bedrijfswagens Garantie

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat je wilt dat jouw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heb je die zekerheid.

Fabrieksgarantie

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door Pon Dealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Pon Dealer kan je meer vertellen over de garantiebepalingen van Volkswagen.


Extra Garantie

Als je bij aankoop van een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer ben je twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. Je kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

Meer info

Carrosseriegarantie

Een moderne bedrijfswagen moet er ook na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag waarop hij is afgeleverd. Volkswagen Bedrijfswagens heeft daarom veel aandacht besteed aan de corrosiebestendigheid van de carrosserie. Deze is waar mogelijk verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft je maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.


Lakgarantie

Jouw Volkswagen Bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen krijg je daarom een lakgarantie van maar liefst drie jaar.


Altijd rijden met de 7 Servicebeloften

  • Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.
  • Gratis pechhulp. Dag en nacht.
  • Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.
  • Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.
  • Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
  • Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.
  • Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal
Meer info