Volkswagen Inclusief.

  • Pon Dealer Groep
Bedrijfswagens_Pon_Dealer_Groeppng.jpg

Volkswagen Inclusief is er nu ook voor alle Volkswagen bedrijfswagenrijders. Het loyaliteitsprogramma biedt voordelen als een gratis zomer- of winter- en aircocheck en gratis vervangend vervoer bij pech en schadeherstel. Daarnaast is het lidmaatschap goed voor interessante kortingen. Niet alleen op Volkswagen Lifestyle-producten, maar ook bij bijvoorbeeld Center Parcs en Texaco.

Veel voordelen

Geïnspireerd door het succes van het loyaliteitsprogramma voor personenwagens is Volkswagen Inclusief er nu ook voor u, als bedrijfswagenrijder. Via www.volkswageninclusief.nl kunt u zich aanmelden.

Kortingen

Volkswagen Inclusief-leden krijgen bij een bedrijfswagenfinanciering een korting van 0,5% op het rentetarief. Het afsluiten van een verzekering levert een was- of tanktegoed van 50 euro op. Leden die hun Caddy, Transporter, Crafter of Amarok bij de officiële Volkswagen-dealer laten onderhouden, krijgen bovendien vouchers voor het gratis vervangen van diverse vloeistoffen en lampjes. Het lidmaatschap levert bovendien 20% voordeel op bij de aanschaf van Volkswagen Lifestyle-producten, bij parkeren op Schiphol, bij Center Parcs (tot 40%) en bij Texaco. Een speciale bedrijfswagen-rijvaardigheidstraining kost voor leden van Volkswagen Inclusief slechts 99 euro. Elke twee maanden zijn er ook nog eens speciale aanbiedingen. Deze worden gecommuniceerd via www.volkswageninclusief.nl en via de gratis nieuwsbrief voor leden.