Volkswagen Bedrijfswagens onderhoud

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft jouw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoogt u bovendien de eventuele inruilwaarde. Wij bieden je daarom twee typen onderhoudsservice: variabel en vast.


Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan hier je afspraak


GRATIS APK

I.c.m. met onderhoud is APK altijd gratis!

Wanneer je auto bij Pon Dealer in onderhoud is dan is de APK altijd gratis, ook al worden deze niet tegelijkertijd uitgevoerd. Ideaal toch?

Plan nu je afspraak

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Is jouw Volkswagen Bedrijfswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Alles over Economy Service

BWG_Economy_Service_Banner_1920_1080_1.jpg


Standaard 4 jaar reparatiegarantie

Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

  • Vergoeding op basis van nieuwwaarde
  • Unieke zekerheid
  • Voor alle reparaties bij jouw eigen Volkswagen dealer
  • Op uren en onderdelen
  • Overdraagbaar naar volgende eigenaar
Meer info

Onderhoudskosten

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen onderhoudskosten.

Overzicht VW Bedrijfswagens onderhoudsprijzen
De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Bedrijfswagens_Onderhoud_2021.pdf 192.93 KB Download