Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudsprijzen

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudskosten.

Onderhoudskosten

Je Volkswagen Bedrijfswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen Bedrijfswagens onderdelen die vervangen worden, ontvang je 24 maanden garantie. Daarnaast ontvang je gratis pechhulp in Europa na onderhoud.

Natuurlijk wil je graag weten wat onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen Bedrijfswagen gaat kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van Volkswagen Bedrijfswagens Onderhoudskosten.

Overzicht Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudsprijzen

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Volkswagen Economy Service

Gaat je Volkswagen Bedrijfswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door onze monteurs die officieel gecertificeerd zijn door de Volkswagen fabriek.

Overzicht Economy Service Onderhoudsprijzen

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Weet je al welk onderhoud je auto nodig heeft dan kun je hier direct een afspraak maken.

Plan hier je werkplaatsafspraak

Plan hier je afspraak

ONDERHOUDSPRIJZEN 2021

Helaas is het nog niet mogelijk om de nieuwe prijslijsten te kunnen downloaden. Heb je vragen m.b.t. onderhoudsprijzen voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen? Bel ons dan via: 085-0714900 of neem contact op via chat, email of whatsapp.

Excuses voor het ongemak!

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Bedrijfswagens_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 119.65 KB Download