Volkswagen Bedrijfswagens reparatie & onderdelen

De gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens monteur werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die speciaal voor je bedrijfswagen zijn ontwikkeld. Daarbij heb je de keuze uit 3 verschillende typen onderdelen. Welke je kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen bedrijfswagen. Je krijgt echter altijd 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden van jouw Volkswagen bedrijfswagen reparatie.


De accu

Een goede accu is essentieel voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Strenge eisen voor productie, opslag en onderhoud van onze accus's garanderen de hoogste kwaliteit, veiligheid en een perfecte werking.

Remmen

Een zeer belangrijk onderdeel van je auto. Afgestemd op motorvermogen, gewicht en topsnelheid. Op originele Volkswagen Bedrijfswagens remmen kun je elke rit opnieuw weer vertrouwen


Reparatie nodig?

Iets kapot of aan vervanging toe? Pon Dealer levert altijd originele onderdelen.

Maak een afspraak

Plan hier je afspraak


Ruiten

Originele ruiten voor jou Volkswagen Bedrijfswagens zijn meer dan alleen een bescherming tegen wind en regen. Het stabiele en hoogwaardige zekerheidsglas biedt het best mogelijke zicht en een hoog comfort. Ook zorgt het sterke glas voor een stabiele wegligging en beschermt het tegen geluid en fel zonlicht.

Licht en zicht

Wanneer je goed zicht hebt, rij je met meer zekerheid. Originele ruitenwissers en lampen van Volkswagen Bedrijfswagens zorgen ervoor dat je in natte, mistige of donkere condities goed voorbereid op weg kunt en gevaarlijke situaties vroegtijdig kunt herkennen.

Carrosserie en lak

Modern auto-ontwerp is niet alleen een kwestie van esthetiek. Ervaar zelf hoe belangrijk originele carrosserie-onderdelen van Volkswagen Bedrijfswagens zo belangrijk zijn voor jouw veiligheid. Ervaar daarnaast ook hoe we kleine lakschades aan jouw Bedrijfswagen onzichtbaar kunnen maken.

Motor en aandrijving

De motor is het hart van jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Maar alleen door een perfecte samenwerking met de koppeling, distributieriem en bougies zal de motor met vermogen overdragen op de weg. Daarom zijn originele onderdelen voor de motor en aandrijving van essentieel belang voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Filter

Om de motor van jouw Volkswagen Bedrijfswagen probleemloos te laten lopen heeft deze schone lucht, gereinigde brandstof en deeltjesvrije olie nodig. Originele lucht- en oliefilters van Volkswagen Bedrijfswagens zorgen daarvoor. Ook jij als bestuurder verdient natuurlijk frisse licht, die je krijgt dankzij onze originele interieurfilters.

Uitlaatsystemen

De originele onderdelen voor het uitlaatsysteem van jouw Volkswagen Bedrijfswagen vervullen veel belangrijke functies. Zo reinigt het systeem schadelijke stoffen, dampen, geluid en levert het daarmee een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Schokbrekers

De schokbrekers van jouw Volkswagen Bedrijfswagen zijn een onzichtbare helper, waarmee je comfortabeler en veiliger op weg bent in elke situatie. Of je nu rijdt in scherpe bochten, onverharde wegen of als jouw bedrijfswagen zwaar beladen is. De schokbrekers absorberen hobbels veroorzaakt door oneffenheden in de weg, houden die wielen op de weg en maken zorgen daardoor voor een stabieler rijgedrag. Originele schokbrekers van Volkswagen Bedrijfswagens zijn optimaal op jouw bedrijfswagen en het onderstel afgestemd.


Wil je meer weten?

Vragen over originele Volkswagen Bedrijfswagens onderdelen? Onze service adviseurs kunnen je altijd antwoord geven.

Stel ons je vraag