Volkswagen Bedrijfswagens Winterbanden

Winterbanden

Ga goed voorbereid de winter in. Bij temperaturen lager dan 7 graden genieten winterbanden de voorkeur. Door de specifieke rubbersamenstelling presteren de winterbanden het best tijdens koude omstandigheden. De diepte in het profiel van winterbanden zorgt er daarnaast voor dat sneeuw en water sneller wordt afgevoerd. Winterbanden zorgen daardoor voor een kortere remweg en daarmee verklein je de kans op een ongeval.

Wil je nieuwe winterbanden kopen? Of juist advies over het wisselen? Je kunt altijd terecht bij één van onze experts. Door deze tips maar ook op de werkplaats maken we je graag wegwijs in de wereld van de winterbanden. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Plan je winterbandenwissel

Pon Dealer winterset acties

Ga veilig de weg op, nu tijdelijk voor extra scherpe prijzen bij Pon Dealer.

Bekijk de aanbiedingen

Winterbandenplicht in Duitsland en Oostenrijk.

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. In sommige populaire wintersportlanden is dit wel het geval. In Duitsland en Oostenrijk ben je verplicht om je auto aan te passen aan winterse omstandigheden. In de praktijk kan dit er voor zorgen dat je bij een ongeluk aansprakelijk kan worden gesteld als je daar tijdens winterse omstandigheden op zomerbanden rijdt.

Downloads

Prijslijst_Volkswagen_Bedrijfswagens_Wintersets_2018.pdf 99.69 KB Download