Volkswagen Bedrijfswagen Multivan Content 5

Tijdelijk € 3.500* inruilpremie op de Multivan

Bij aanschaf van een nieuwe Multivan of een Multivan uit voorraad!

Profiteer direct van extra veel voordeel

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.
De ultime familieauto. Voor Mekaar. Met de Multivan eHybrid. Nu tijdelijk met € 3.500* inruilpremie

De Volkswagen Multivan nu extra voordelig

Ga je voor een gloednieuwe Multivan of kies je een Multivan uit onze voorraad, dan profiteer je tijdelijk van een indrukwekkende inruilpremie van maar liefst € 3.500*! Stap binnen in het comfort en de stijl van de Multivan, en ervaar de ultieme rijbeleving. Of je nu op zoek bent naar ruimte voor het hele gezin of de perfecte partner voor zakelijke avonturen, de Multivan staat garant voor veelzijdigheid en innovatie.

Ervaar de Volkswagen Multivan zelf

De inruilpremie van € 3.500* maakt het nu extra aantrekkelijk om de veelzijdige Multivan aan te schaffen. Kom langs bij Pon Dealer en ontdek de kracht van de Multivan zelf. Ons personeel staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte match die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Maak nu een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de luxe, prestaties en functionaliteit van de Multivan.

Dit zijn de highlights van de Multivan
 

Plan nu een proefrit! 

Proefritformulier

Heb je een vraag over deze actie?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

DISCLAIMER

*Inruilpremie van € 3.500 is inclusief BTW en is geldig t/m 30-12-2023