Zomercheck Bedrijfswagen

Zomercheck Volkswagen Bedrijfswagens

Nu met gratis strandhanddoek

Zomercheck voor slechts €20,-

Breng je bus langs voor een Zomercheck. Onze merkmonteurs controleren je bus op 12 essentiële punten voor slechts € 20. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Plan je nu een Zomercheck, dan krijg je een gratis strandlaken cadeau.

Aircoservice inclusief geurbehandeling

Zomertijd. Hoog tijd voor airco-onderhoud inclusief geurbehandeling. Zo kun jij straks weer lekker aan de slag in een frisse bus. We checken onder meer het niveau van het koudemiddel. Als dat te laag is, kan de airco beschadigen en dat voorkomen we graag. Je kunt na onderhoud aan je airco weer 3 jaar vooruit.

Heel veel voordeel op accessoires

Bereid je Volkswagen Bedrijfswagen nu voordelig voor op de zomer met geweldige aanbiedingen op accessoires! Bij Pon Dealer profiteer je van heel veel voordeel op accessoires die perfect passen bij de zonnige dagen en jouw zomerse avonturen. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt voor je vakantie-uitrusting, een fietsendrager voor je zomerse fietstochten of een trekhaak voor je kampeertrip, wij hebben de juiste accessoires voor jou. Neem een kijkje in de webshop en ga voorbereid op pad. 

DISCLAIMER

*De zomeractie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2023.