Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Hero 3

Volkswagen Bedrijfswagen e-Crafter

Elektrische alleskunner

Prijzen

Kopen vanaf

€ 58.600

Prijzen

Kopen vanaf

€ 58.600

Al je zware klussen 

 Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je klanten echt overal wilt kunnen blijven servicen. En omdat iedereen z’n eigen schat aan ervaring heeft. Daarom vroegen echte vakmensen om mee te denken. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen creëerden we de Volkswagen e-Crafter. Een doordachte elektrische bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter maakt. 

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Hero 4

Laadruimtevolume
 

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

Laadvermogen

Opgewassen tegen loodzware taken. Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 959 kg.

Elektromotor

Een hoog vermogen, een laag gewicht. In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

Accu

Met de e-Crafter is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 115 km(WLTP) wanneer deze volledig is opgeladen. Zo kun je probleemloos van afspraak naar afspraak rijden. Of van afleveradres naar afleveradres. En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

Maximale actieradius

De actieradius van 115 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Deze rijtrainingen kunnen zowel online of op de zaak aangeboden worden. 

Dit zijn de highlights van de e-Crafter
 

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Hero 1

Ervaar de e-Crafter zelf

De e-Crafter in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van rijden met de e-Crafter

  • Milieubewust
  • Groot laadvermogen
  • Rijtraining
  • Nieuwste technologieën
Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Content 7

e-Crafter solar koelwagen

Door de voordelen van de volledig elektrische e-Crafter te combineren met de innovatieve Solar koelwagentechnologie, introduceert de overtreffende trap in duurzaamheid. Het dak van deze volledig elektrische e-Crafter Solar koelwagen is voorzien van hoog-rendement zonnepanelen, waarmee de transportkoeling de juiste koeling garandeert zonder dat daar een brandstofmotor aan te pas komt. 

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Content 3

e-Crafter pick-up

Voor groenvoorzieners, gemeenten en afvalverwerkers is de Crafter Pick-up er ook in een elektrische variant, de e-Crafter Pick-up. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must voor je wagenpark!

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Content 8

e-Crafter kipper

De Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Kipper heeft een e-Crafter chasis als basis. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. 

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter Content 5

e-Crafter rolstoelbus

Volkswagen Bedrijfswagen introduceert emissievrij rolstoelvervoer in samenwerking met ombouwspecialist Tribus.  Door de elektrische aandrijving rijdt de bus fluisterstil en is de e-Crafter rolstoelbus welkom in elke milieuzone. Met een actieradius van 115 kilometer (WLTP) is de e-Crafter rolstoelbus uitermate geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De e-Crafter rolstoelbus kan snelladen(40kW): een lege accu is binnen een uur volledig te laden. 

Bekijk de e-Crafter bij Pon Dealer!

Een doordachte elektrische bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter en groener maakt voor mens en natuur. Bekijk hem bij Pon Dealer.

Wil jij de e-Crafter ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Bedrijfswagen e-Crafter en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.