Volkswagen Bedrijfswagens Multivan Hero 3

Volkswagen Bedrijfswagen Multivan

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Prijzen

Kopen vanaf

€ 60.415

Prijzen

Kopen vanaf

€ 60.415

Alleskunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. En omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Profiteer nu van € 3.500 inruilpremie

Profiteer nu tijdelijk van € 3.500 (incl. BTW) inruilpremie** bij aanschaf van een nieuwe Multivan of een Multivan uit voorraad!

Volkswagen Bedrijfswagens Multivan Hero 2

eHybrid met plug-in hybride-aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat je afstanden tot 49 kilometer ⁠** 100% elektrisch kan afleggen. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Superslim interieurconcept

De nieuwe Volkswagen Multivan introduceert een superslim interieurconcept. Dankzij de volledig vlakke vloer, het innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen stoelen kun je de Multivan indelen zoals je wilt. Daarnaast maakt de elektromechanische parkeerrem de weg vrij voor een ruime doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Slimme cockpit

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting.  Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

Panoramisch glazendak

Een absolute primeur in de nieuwe Multivan is het bijzonder grote, tweedelige panoramische glazen dak - want dat was nog nooit eerder te zien in een Multivan. Het daaruit voortvloeiende nog grotere gevoel van ruimte en ook een iets grotere, reële binnenhoogte zorgen voor meer comfort. Geniet overdag van een lichtdoorstroomd interieur en 's avonds van onvergetelijke momenten onder de sterrenhemel.

Dit zijn de highlights van de Multivan
 

Uitvoeringen van de Multivan
 

Volkswagen Bedrijfswagens Multivan Hero 4

Ervaar de Multivan zelf

De Mutlivan in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van rijden met de Multivan

  • Milieubewust
  • Nieuwste technologieën
  • Superslim interieurconcept
  • Multifunctioneel
Volkswagen Bedrijfswagen Multivan Content 7

Design en veiligheid

De nieuwe IQ .Light LED matrix-koplampen met LED dagrijverlichting zijn niet alleen een hoogtepunt die de nieuwe Multivan al van veraf zodanig herkenbaar maakt - ze zijn ook bijzonder intelligent. Dit komt doordat het verlichtingscontrolesysteem de rijsituatie detecteert en interactief overschakelt van dimlicht naar grootlicht. Bovendien zorgt hij voor een optimale verlichting van de weg, want tot de functionele uitrusting behoort ook de "Dynamic Light Assist ", het niet-verblindende permanente grootlicht. De IQ.Light detecteert tegemoetkomend verkeer en kan afzonderlijke lichtbundels specifiek uitschakelen om tegenliggers niet te verblinden. Dankzij innovatieve camera- en radarsystemen verlicht de dynamische bochtverlichting de bocht al voordat je hem indraait. 

Volkswagen Bedrijfswagen Multivan Slider 2

Assistentiesystemen

De dagen dat je alles zelf moet doen zijn voorbij. Het optionele intelligente assistentiesysteem IQ.DRIVE van de nieuwe Multivan maakt halfautomatisch rijden mogelijk in druk reis- of woon-werkverkeer door tijdelijk het sturen, accelereren en remmen over te nemen. Als de juiste infrastructuur beschikbaar is, kan het optionele Car2X contact leggen met andere weggebruikers. Op die manier weet je van tevoren wat je te wachten staat.

Bekijk de Multivan bij Pon Dealer!

Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen. Bekijk de Multivan bij Pon Dealer.

Direct een Multivan rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Multivan te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Multivan ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Bedrijfswagen Multivan en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

**Inruilpremie van € 3.500 is inclusief BTW en is geldig t/m 30-12-2023