Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
1920_vw-id-buzzheader

25 juli 2022

Volkswagen Bedrijfswagens en Revolt:

samen voor de perfecte laadoplossing

Een elektrische toekomst

Volkswagen Bedrijfswagens zet in op een elektrische toekomst. Eind dit jaar komt de Volkswagen ID. Buzz op de markt. Om voor deze en toekomstige elektrisch aangedreven modellen de perfecte laadoplossing te kunnen aanbieden, heeft Volkswagen Bedrijfswagens de krachten gebundeld met Revolt, een serviceprovider in complete laadoplossingen.

De samenwerking van Volkswagen Bedrijfswagens en Revolt komt om verschillende redenen op een goed moment. Klanten die een ID. Buzz aanschaffen, kunnen bij de Volkswagen bedrijfswagendealer voortaan direct ook een passende laadoplossing van Revolt meebestellen. Als eind dit jaar de levering van de ID. Buzz start, is de perfecte laadoplossing operationeel via een abonnementsvorm of een eenmalig bedrag voor de installatie. De samenwerking komt bovendien op een moment dat bedrijven voorsorteren op nieuwe emissie-eisen: vanaf 2025 worden in diverse steden Zero Emission Zones ingesteld. Met een elektrisch aangedreven Volkswagen Bedrijfswagen als de ID. Buzz Cargo kan het werk hier gewoon door gaan.

1920_vw-id-buzzheader

Betrouwbare ‘Way to zero’

“Wij merken dat veel van onze klanten net als Volkswagen Bedrijfswagens zelf klaar zijn voor een beslissende stap op weg naar duurzaam ondernemen,” verklaart Robert Jan van den Berg, Managing Director van Volkswagen Bedrijfswagens. “Zo zijn we samen ‘onderweg naar zero’. Met Revolt hebben we een partner gevonden die onze klanten daarbij perfect kan ondersteunen, ook omdat deze serviceprovider belangrijke kernwaarden met Volkswagen Bedrijfswagens deelt, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijke duurzaamheid.”

Revolt: laadoplossingen op maat

Revolt helpt bedrijven met het realiseren van de juiste laadoplossing. Dat begint met het in kaart brengen van de specifieke behoeften en het geven van de juiste adviezen. Vervolgens verzorgt Revolt de complete installatie van de laadinfrastructuur, inclusief graaf- en straatwerk, het aanleggen van stroom- en datakabels en aanpassingen in de meterkast.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.