Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
winterbanden_xxl (1)

Volkswagen Bedrijfswagens Winterbanden

  • Maximale grip in winterse omstandigheden
  • Altijd banden van hoge kwaliteit
  • Sla je zomerbanden op in het bandenhotel

Voorbereid de winter in met de juiste winterbanden

Sneeuw, gladheid en kou - je banden hebben nogal wat te verduren in de winter. Om zeker te zijn van een veilige rit zijn winterbanden onmisbaar.

Volkswagen Bedrijfswagens Winterbanden

De kwaliteit van je winterbanden is van groot belang voor je veiligheid. Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en versleten banden leiden tot minder grip op het wegdek. Is je bandenspanning te laag dat zorgt dit voor snellere slijtage van je banden en stijgt je brandstofverbruik. Zorg daarom altijd dat je winterbanden in goede staat zijn. Niet zeker van de kwaliteit van je winterbanden? Doe dan de wintercheck en laat een ervaren servicemonteur jouw auto en banden controleren.

Voor veilige kilometers

Voor wie snel wil stoppen bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner.  

Je remafstand uitgelegd

Bij een noodstop wil je natuurlijk zo snel mogelijk stil staan. Daarom moeten je remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort je je remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er voor dat je banden andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Om die reden is het beter om in de winter te kiezen voor een winterband. Deze voeren het water beter af en en hebben veel meer grip als het koud is. 

content-hero-bandenwissel

Volkswagen Bedrijfswagens bandenwissel bij Pon Dealer

Veilig onderweg. Wissel op tijd jouw banden.