Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Checks - hero

Volkswagen Bedrijfswagens Checks

Jouw Bedrijfswagen altijd in topconditie

Checks bij Pon Dealer

Er zijn momenten dat je Bedrijfswagen net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Volkswagen Bedrijfswagen Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Bedrijfswagen altijd in topconditie is.

De Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Met de Altijd Door Wintercheck weet je zeker dat je bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkom je stilstand en weet je zeker dat je deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus namelijk na op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. Mocht blijken dat je accu aan vervanging toe is, dan krijg je van ons een gratis een nieuwe accu cadeau. Dat is snel verdiend, dus plan snel een wintercheck voor je bus.

De Volkswagen Bedrijfswagen Occasioncheck

Heb jij jouw Volkswagen Bedrijfswagen occasion niet bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagen dealer gekocht? Kom dan langs bij Pon Dealer voor de Volkswagen Bedrijfswagens Occasioncheck. Wij controleren jouw bedrijfswagen op alle cruciale punten voor slecht € 49 excl. BTW. Je krijgt bovenop de voordelige Volkswagen Bedrijfswagens Occasionscheck nu ook GRATIS een mattenset voor jouw bedrijfswagen.

Volkswagen Bedrijfswagens Aircocheck

Door de airconditioning van jouw Bedrijfswagen op tijd te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog goed werkt. De Volkswagen aircocheck kost € 16,50. Blijkt dat aircoservice nodig is, dan is de check helemaal gratis. 

Bekijk onze Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudsprijzen

Benieuwd wat de kosten voor het onderhoud van jouw Bedrijfswagen zijn? Vul  dan hieronder je kenteken in.

Overzicht onderhoud